Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

Januari

In JANUARI 2021 hebben 5 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 23-01-2021
Elena


Ojee, dat is wel een heel knap poesje!
Elena? Dat besef je toch wel he, dat je niet alleen enorm lief, maar ook een echte beauty bent? En je bent zelfs vrijgegeven voor adoptie, wat cool!
Je bent zo lief, zo sociaal, best wel wat meegemaakt. Eigenlijk ben je een heel makkelijk Sneeuwwitje. Echter, wel op nierdieet, want ons meiske is een nierpatientje.
We zijn nu even kort van stof, later sowieso een uitgebreider verhaal, maar Elena zoekt alvast een huisje, knibbelknabbelknuisje.

Elena is een hele lieve poes en super aanhankelijk! Zij is nierpatiënt. Ze heeft medicatie en speciaalvoer nodig.

Geplaatst op 14-01-2021
Koen


Ons kleine manneke is vertrokken en ook nog naar bekend terrein 🙂
Het gastgezin waar hij een tijd verbleef, heeft besloten hem een voor- altijd- thuis te geven. Terug naar zijn roots EN naar zijn voormalige bestie Teun, waar hij altijd naar hartenlust mee speelde. Zo fijn dat hij weer op zijn vertrouwde stekje terechtkomt. Het ga je goed, lieve speelse Koentje. Geniet maar ❤

Geplaatst op 09-01-2021
Tigo


Een paar maanden geleden gaven we gehoor aan een noodkreet op facebook. Er werd met spoed opvang gezocht voor een zwaar getraumatiseerd katje. Tigo voelde zich niet meer thuis op de plek waar hij al 11 jaar van zijn leven had doorgebracht. Hij liet zijn plas lopen, gromde en klauwde er op los.
Een medische oorzaak werd uitgesloten....
hij bleek enorm veel stress te ervaren van de drukte in huis.
Tigo kwam bij ons binnen en de eerste tijd zorgden we dat hij zo min mogelijk prikkels kreeg. Gaandeweg begon hij te ontdooien, het grommen verdween en maakte plaats voor zijn ware, vriendelijke aard. Altijd bij ons in de buurt. We mochten hem niet aaien, dat ging hem nog net een stapje te ver. Prima voor ons, hij mocht gewoon zijn dingetje doen.
We gaven hem vrij voor adoptie, maar onder strenge voorwaarden. Een rustige omgeving, weinig prikkels, geen kinderen en bovenal, een plekje waar hij gewoon zichzelf kan zijn. Geen verwachtingen, wat komt dat komt en zo niet, dan moet het ook goed zijn...
We denken dat we dit plekje voor hem gevonden hebben. Er was een voelbare klik tussen Tigo en zijn nieuwe baasje... en weet je wat het mooiste is....hij liet zich door haar wel aaien en genoot er zelfs enorm van. Tigo heeft zijn nieuwe baasje zelf gekozen en wij vertrouwen volledig op zijn kattenzintuigen.
Dag lieve Tigo, blij dat we jou deze kans konden geven. Geniet in alle rust van deze mooie liefde ❤ 

Geplaatst op 08-01-2021
Vosje


Vosje kwam bij ons binnen, omdat zijn baasje hem wegens omstandigheden niet meer de juiste zorg kon bieden.
Gelukkig bleek Vosje verder gezond en konden we al vlug op zoek gaan naar een perfect huisje voor hem. De juiste mensen dienden zich snel aan en er was een mooie match...echter werd Vosje nog even geveld door een pittig virusje, waar hij toch wat tijd voor nodig had om te herstellen. Gelukkig deden de medicijnen hun werk en vandaag was het dan zover, Vosje mocht eindelijk verhuizen. Naar een plek waar alle liefde, tijd en aandacht voor hem alleen is. Zo fijn dat hij nu opnieuw kan settelen.
Het ga je goed, lieve jongen. Maak er wat moois van ❤ 

Geplaatst op 02-01-2021
Teddy


Onze eigenwijze snoet, onze zwarte parel, hij mocht vandaag historie schrijven in onze vzw. De eerst geplaatste kat in 2021 ❤
Teddy is er eentje die in je hartje kruipt en zich diep gaat nestelen. Zijn heerlijke verschijning ontroerde ons telkens weer.
Hij zat maar liefst 8 maanden in de opvang. Aids-positief. Zoals jullie weten deert ons dit niet en hem evenmin. Zijn gespierde lijf, zijn parmantig loopje, de fierheid waarmee hij in het leven staat.
Teddy jongen, jouw geduld wordt nu beloond. Je zachte hartje heeft iemand duidelijk geraakt, want ze kwam van heel ver, helemaal en alleen op bezoek voor JOU.
Maar je was al heel lang ready, je koffertje stond al maanden bij de deur. Wij stoften het stiekem voor je af. Maar nu is het koffertje weg, samen met jou.
Op naar een gouden toekomst waar liefde en warmte heersen, enkel voor jou. Je mag alleenheerser zijn, dat wilde je altijd zo graag.
Dag lieve schat van ons, we gaan je ontzettend missen jongen. Een beter nieuwjaar kon je niet wensen Dag dag Teddy ready ❤ ❤


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtSteunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg