Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

Februari | Januari

In FEBRUARI 2019 hebben 4 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 08-02-2019
Hidde
Jungle

Hallo iedereen, 

 

mijn naam is Hidde. Ik ben samen in de Villa terecht gekomen met 3 andere vriendjes. Een lieve mevrouw gaf ons eten, samen met nog een oudere kat. Die lieve mevrouw had zelfs een groot hondenhok omgetoverd tot een warm slaapplaatsje met stro, zodat we lekker warm zaten. We zijn bij die mevrouw terecht gekomen omdat ons baasje naar een verzorgingstehuis is verhuist, en hier zijn katten niet toegelaten. :(

Ik moet je eerlijk vertellen, ik en mijn andere 3 vriendjes waren enorm boos, schuw en bang. Aaien is een no go, dichtbij komen liever ook niet. We zijn allen nagekeken door de dierenarts, zijn geholpen en verzorgd. Ik ben trouwens Fiv+, dat wees de test uit. Na een tijdje zagen de Villa verzorgers dat 2 van mijn vriendjes echt ongelukkig waren in de Villa. Hoe lief de mensen hier ook zijn, ze kunnen niet wennen aan het opgesloten zitten. Ze mochten terug verhuizen naar de meldster, waar ze eten krijgen een warme slaapplaats, en de vrijheid die ze verkiezen. Ik en Sam blijven in de Villa. Boos ben ik allesinds niet meer, maar wel erg bang. Ik verstop me graagg liefst in een hoek, onder de zetel, onder de kast. Maar met babystapjes kom ik er wel. Geduld is iets wat ze in de Villa goed bezitten, ik word totaal niet gepusht of gedwongen. Ik mag op eigen tempo openbloeien. Ik durf nu zelfs al eens als het natvoer in de kamer wordt gezet naar het bakje toe te gaan, als de verzorgers nog in huis zijn.  

 

Pootje, Hidde. 

Geplaatst op 02-02-2019
Koutcho
jungle

Ik ben Koutcho,

Geef me je hand en ik neem je mee op reis. Een reisvol vreugde en liefde. Samen zij aan zij avonturen beleven. Genieten van elkaars gezelschap. Samen buiten genieten van de zon in de zomer en met deze koude dagen vermaken we elkaar met gezellige spelletjes. Als je tv gaat kijken wil ik wel op je schoot komen liggen, hou ik je lekker warm. En als je wil kom ik ook nog naast je slapen.

Ja je merkt het al, ik ben een gezelschapskerel. Ik hou van mensen.

Ik moet wel toegeven dat ik niet van alle soortgenootjes hou, ik ben een beetje een dominate naar katers toe, de dames vind ik okay. Maar das nie erg toch? Daar hou je dan gewoon even rekening mee.

En dat ik Fiv positief ben vind je toch ook niet erg mag ik hopen??!!  Ik bedoel... dat mag de pret niet drukken toch?

Kom, laat me je hand nemen.... dan steel ik je hart en ben ik je griekse god voor altijd.

Dikke knuffel Koutcho

Geplaatst op 01-02-2019
Mauro
quarantaine

later meer info!

Geplaatst op 01-02-2019
Mick


Maak kennis met Mick!

Deze knappe rooie liep tussen de zwervers in Neerpelt. De meldster vond hem tammer dan de anderen en dus werd er een aanvraag voor hem ingediend. Bij binnenkomst was hij nogal schuchter maar hij liet zich wel goed benaderen. Inmiddels heeft hij reeds een ritje naar de dierenarts ondernomen. Daar werd hij geschat op 4 jaar en in goede gezondheid bevonden. Alleen moet hij over een paar weken eens terug om enkele slechte tanden te trekken. Intussen kan hij al een beetje meer genieten van knuffeltjes. Kijk maar!


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtSteunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg