Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2016 hebben 8 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 27-11-2016
Marieke
Safari.

Welkom Marieke!

Marieke, een knappe tijgerpoes van twee jaartjes jong werd zonder pardon buitengezet en vervangen door twee kittenjes. 
Gelukkig bekommerde de buurvrouw zich om Marieke maar het ging niet samen met haar eigen katten vandaar dat ze mocht binnenkomen in ons asiel. Eerst zat Marieke steeds in de kattenbak maar kijk nu eens! 
Ze komt los en begint zich meer op haar gemak te voelen en laat zich aaien!

 

Geplaatst op 22-11-2016
Mieke
Safari.

Hallo,

Ik ben Mieke. Je zal je waarschijnlijk afvragen waarom een schattig poesje als ik in het asiel is terecht gekomen? Wel, eigenlijk is het best triestig. Ik had een goede thuis bij een liefdevol bazinnetje maar zij kwam onverwacht te overlijden. Tja... Dat zijn zo van die dingen die kunnen gebeuren en die niet te voorspellen zijn. Wat was ik verdrietig! Heel mijn leven werd overhoop gegooid. Mijn toekomst was onzeker maar gelukkig mocht ik bij Villa Vagebond intrekken samen met mijn drie andere vriendjes. Eerst was het hier een beetje wennen maar intussen heb ik mijn draai hier al goed gevonden. Ik laat mijn kopje niet hangen. Ondanks alles blijf ik positief. Kijk maar naar mijn filmpje. Ik kan het met iedereen goed vinden want ik heb dan ook een gemakkelijk karakter. Ik ben een typisch goedhartig poesje dat houdt van aaitjed. Bovendien ben ik met mijn twee jaartjes nog in de fleur van mijn leven. Maar nu is het tijd om de beschermende vleugels van de vagebond verzorgers te verlaten en te verhuizen naar een nieuw baasje dat voor mij wil zorgen want dat is wat mijn gewezen vrouwtje zo van harte verlangde. Dat ik gelukkig zou worden in een nieuwe thuis. Kan jij mij dit bieden? Zoals je in het filmpje ziet, ben ik een lekker ongecompliceerd poesje dat enorm van knuffeltjes houd. Zullen we elkaars hart eindeloos verwarmen? Verliefd worden op elkaar? Houden van elkaar? Elkaar trouw blijven voor eeuwig en altijd? 
Bel of mail eens voor mij om een afspraak te maken. Een ontmoeting in levende lijve zal je zeker overtuigen mocht je nog twijfelen aan mijn zacht karakter. Tot binnenkort?

Kopje, 
Mieke (poes, 2 jaar)

[email protected]
0031 (0) 6-27301673 (NL) / 0032 (0) 475-749636 (B)
(bellen tussen 20.00-22.00 uur)

Geplaatst op 18-11-2016
Suske
Safari.

Brrrr... vinden jullie het ook zo guur en koud worden? De astronomische herfst is al een tijdje in het land maar vannacht doet men er nog een schepje bovenop en gaat het winteruur in. De dagen zullen dus nog somberder worden. Hoog tijd om wat zonneschijn in je leven te brengen! Voel je 'em al komen? Ik!!! Ik ben kandidaat om de komende winter de ijzige kou te verdrijven en je huisje en hart te verwarmen met mijn aanwezigheid! Hier in het asiel ben ik nog een beetje beduusd en vertoef ik veel in mijn krabton maar dat komt door de veranderingen. Ik was namelijk gedurende 10 jaar de trouwe vriendin van mijn vorige bazinnetje die plots kwam te overlijden en dan zo ineens verhuizen naar het asiel... dat doet wat met je hoor. Men ziet mij niet veel rondlopen maar dat betekent niet dat de verzorgers mij onberoerd laten. Nee hoor, als ze mij aanhalen dan kom ik wel tevoorschijn want voor knuffeltjes ben ik altijd te vinden. Ik ben dan ook een zeer lief en zachtaardig poesje dat enorm van aaitjes kan genieten. En weet je? Als het personeel vleesje neerzet, dan ben ik er als de kippen bij om het weg te graaien. Ja, ze moeten uit hun pijp komen om mij te bekoren. Voor wat, hoort wat! Maar ik ben wel bereid om in te binden en mij meer open te stellen voor mijn toekomstige baasje (voor tijdelijk personeel vind ik dat niet de moeite).
Mja... ik zie dat wel zitten. Verhuizen naar jouw paleisje. Eerst elkaar een beetje aftasten en aan elkaar wennen en dan... dan een explosie van wederzijds vertrouwen en liefde waarbij ik mijn veilige mandje inruil voor een plaatsje op je schoot. Stiekem droom ik daar wel van. Dat iemand speciaal voor mij op bezoek komt en mij een kans geeft om het trieste verleden achter mij te laten en mij opnieuw te laten openbloeien. Dat we samen de bladzijde omdraaien en een nieuw hoofdstuk beginnen. Een chapiter waarbij we op het ritme van de seizoenen genieten van het leven én elkaar!
Zal mijn droom werkelijkheid worden? Ik ben benieuwd! Delen is liefff!

Groetjes,
Suske (poes, 10 jaar)

[email protected]
0031 (0) 6-27301673 (NL) / 0032 (0) 475-749636 (B)
(bellen tussen 20.00-22.00 uur)

Geplaatst op 12-11-2016
Balou
Noordpool

Balou kwam ons asiel vervoegen. Deze rosse schoonheid werd achtergelaten door eigenaars die verhuisden. Hij is in prima gezondheid, alleen zijn oogje ziet er wat raar uit omdat het hoornvliesje loslaat. Maar dat deert hem niet! Hij is heel lief, tam en laat zich graag knuffelen.

Geplaatst op 11-11-2016
Femke
Strand

kneed... kneed... kneed...

Geef me even een momentje, laat me even zen zijn, dit is hemels!
Veel hoef jij er niet voor te doen: je geeft me een aaitje, je gaat gewoon gezellig bij me zitten en ik ben op weg. Op weg naar de zevende hemel waar de muisjes op tafel dansen, waar de catnip in overvloed aanwezig is, en de mensen lieftallig lachen en dansjes doen. Wauwwww.
Maar als ik ontwaak uit mijn eigen wereldje, zal ik niet schromen jou te vertellen hoe lief ik je vind en je be...lonen met kopjes en priet priet. Maar dan moet je wel gezellig bij me zitten.
Soms ben ik een beetje verlegen, maar als onze kijkers elkaar ontmoeten, zul je mijn ziel vinden en ben ik herboren. Dan gaan we samen met de hengeltjes spelen en kom ik je vriendelijk begroeten.
Vroeger was ik zomaar hupsakee ergens afgezet en werd ik heel mager en was eventjes heel verdrietig.

Maar nu niet meer!
Wie wil mij live ontmoeten en samen verdrinken in elkaars ogen? Bel...
Knuf Femke , 3jr x

Geplaatst op 07-11-2016
Leonie
Noordpool.

Hey, herinneren jullie mij nog? Ik heb jullie vroeger eens goed voor de gek gehouden hé? Want jullie dachten dat ik een kater was en dus kreeg ik de naam Leo. Hadden jullie echt niet aan mijn maniertjes gezien dat ik een katinnetje ben? Ik ben dus Leonie, een welopgevoede dame met een speciaal karaktertje. Ik ben graag op mijn eigen en ik zie heel graag andere katten maar ze moeten wel in een ander huisje wonen. Snap je’em? Vandaar dat ik momenteel in het kantoor woon van Villa Vagebond maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik steek graag een pootje toe bij het administratieve werk van de verzorgers. Ik word heel graag geaaid maar alleen als ik er zelf om vraag. Dan kom ik kopjes geven om aan te geven dat je mij moet strelen. 
Vroeger woonde ik in Libanon maar mijn toekomst zag er niet zo rooskleurig uit. Gelukkig kwam ik in contact met de lieve mensen van Animal Lebanon die voor mij en twee andere vriendjes een plaatsje in Villa Vagebond regelden. Een vrijwilligster kwam ons persoonlijk ophalen. Wat was dat spannend! Tijdens de reis kwam ik ogen tekort om alles te aanschouwen. Hoe kan zo’n grote stalen vogel in de lucht blijven? Ik begrijp het nog altijd niet en ik ben nogal leergierig van aard. Is er iemand die mij dit kan uitleggen? En ik heb nog een vraagje. Om een permanente verblijfsvergunning te krijgen moet ik een vast adres hebben. Voor mijn inburgeringsexamen ben ik al grandioos geslaagd. Er rest mij dus nog die ene formaliteit. Ben jij kandidaat om dit voor mij in orde te brengen? Een handtekening op mijn adoptiecontract is het enig dat ik nog nodig heb en dan ben ik een perfect gelukkige dame die jou in ruil veel kopjes zal geven. Deal?

Vele kopjes,

Geplaatst op 05-11-2016
Mutsje
Bergen

Hai, ik ben Muts, maar ze noemen me Mutsje, wat ik persoonlijk beetje raar vind.
Ze hoeven echt niks te verbloemen, ik ben nou eenmaal gezet. 
Mijn vorige baasje heeft me veel te veel eten gegeven. Oke, ik ben de laatste die zegt: " Niet doen hoor, ik heb genoeg." Maar diep van binnen had ik iets van: " Bescherm me nou eens joh." 
Ik sta op dieet. Hopla. Moet wel, ik moet echt een paar kilo's lichter worden. Ik mis klimrekken hier, een loopband, is er geen fitnesscentrum voor katten? DE uitvinding.
Verder ben ik super cute, schattig en lief. Ik lig graag hoog wat om me heen te kijken. En zodra er een hand in mijn buurt komt, gooi ik al mijn charme in de strijd. Aaien, ja, ja, doet u maar, ik ben dol op handjes en streeltjes.
Mijn zachte hartje raakt menig hart en ik ben die goedzak weet je wel. Zo'n liefdevol hartje, snakkend naar aandacht en tederheid.

Geplaatst op 02-11-2016
Pantera.
Quarantaine

Pantera is een zwarte zwerfkater. Verdere info volgt nog.
Voorlopig nog niet te reserveren.

Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtSteunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg