Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In APRIL 2016 hebben 7 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 26-04-2016
Tux
Kantoor

Hey, ik ben Tux.

Wat vinden jullie van mijn tuxedo look? Ja... Ik ben een mooie zwart/wit katje met een knap snoetje hé? Ik ben ook heel lief maar ik ben wel een beetje gevoelig. Bij mensen heb ik tijd nodig om te ontdooien maar eens je mijn muurtje afgebroken hebt, ben ik helemaal van jou! Vroeger legde ik mijn oortjes plat in de nek maar nu niet meer hoor. Nee, ze blijven lekker recht staan. Ik durf zelfs al eens mijn oogjes half dicht knijpen als blijk van appreciatie voor de liefdevolle strelingen. Onder mijn ruwe bolster zit wel degelijk een zachte pit. Ben jij een geduldig iemand ? Heb jij tijd om mij te laten ontdooien op mijn eigen tempo ? Kom je mij eens bezoeken? Ik wacht op jou!

Bel me!

Geplaatst op 14-04-2016
Rossie
Quarantaineruimte

Kat werd gevoederd door een mevrouw, maar ze gaat binnenkort verhuizen en niemand anders zou voor de kat gaan zorgen.  Verdere info volgt nog.

Geplaatst op 14-04-2016
Lilly
Quarantaineruimte

Lilly, kom je eens wat over jezelf vertellen? Doe maar lekker pretentieus en hautain!

Omdat mijn baasje naar een appartement verhuisde, belandde ik in Villa Vagebond en toen ik hier aankwam gingen de mondhoeken van de verzorgers naar boven en die bleven zo úren staan. Hun hart ging verschrikkelijk tekeer en bonkte in hun keel. Hun ogen kregen een waterige blik en een ieniemienie traantje werd weggepinkt. Het enige wat ze konden zeggen was: ‘Oooh! Aaah! Wat is ze überschattig!” Ach ja, ik kan dit heel goed begrijpen hoor. Heb je al eens naar mijn foto gekeken? Je zou voor minder in zwijm vallen. Ik ben voorzien van een prachtig tricolor jasje met een speciaal patroon. Ik stond dan ook op de eerste rij toen schoonheid werd uitgedeeld. (Sorry broertjes en zusjes voor het ellebogenwerk van toen, maar ik moest en zou het mooiste vachtje hebben.) En zie je die fonkelende oogjes? Die weerspiegelen mijn innerlijke schoonheid: lief, zachtaardig, charmant, attent, gracieus, aimabel, hartveroverend, vertederend en zo kan ik nog even doorgaan. Elk positief adjectief dat je in de Dikke Van Dale vindt, het is op mij van toepassing! Nee hoor, ik overdrijf niet! Vraag maar aan mijn personeel. Moet je wel even mailen of bellen hé?! Dan kunnen we eens kennis maken. ‘Kay?

Groetjes,

Lilly – 4 jaar

Bel me!

Geplaatst op 10-04-2016
Karel
Safarikamer.

Kareltje, het is jouw beurt! Jij mag je voorstellen. Doe maar iets excentriek want jij bent ook een specialleke!

‘Kay, hier komt 'em! A horse, a horse, my kingdom for a horse!

Dit bekende zinnetje komt uit Shakespeare’s Richard III. Maar weten jullie wat dit eigenlijk betekent? Wel, ik heb het eens gegoogled en het is: “een sterke wens van iets dat relatief simpel of goedkoop is, in vergelijking met een koninkrijk dat op dat moment niet veel waarde heeft”.

Ik zit nu al een tijdje in Villa Vagebond omdat mijn vorige baasje naar een appartement verhuisde en ik begin het eerlijk gezegd wel een beetje beu te worden. Daarom schreeuw ik het van de daken: “een mandje, een mandje, mijn koninkrijk voor een mandje!” Begrijp me niet verkeerd. Hier in de opvang heb ik al een mandje en ik word hier heel goed verzorgd maar ik wil meer. Dit is slechts een tijdelijk mandje. Ik wil een, je weet wel, forever mandje! Het hoeft geen duur mandje te zijn. Eigenlijk ben ik al content met een kartonnen doos met daarin een lekkere, zachte fleece. Meer heb ik niet nodig. Meerdere dozen zijn natuurlijk ook welkom! Dan kan ik daar een kasteel van maken zoals de echte King Richard er eentje bezat. ‘Camelot castle’ dat moet je eens googlen joh! Dat wil ik ook wel! Wat heb ik jou te bieden? Mijn koninkrijk! Materialistisch stelt dit niet veel voor. Ik heb weinig bezittingen maar mijn inborst daarentegen... die is onbetaalbaar. Ik heb liefde in overvloed en ik ben uiterst aanhankelijk. Deze kwaliteiten wil ik met jou delen maar maar ik eis wel een tegenprestatie namelijk, dat forever mandje! Hebben we een overeenkomst? Staat dit mandje in jouw kasteel? Kom je eens kennis maken? Mijn adoptiecontractje ligt al klaar en de inkt van mijn pootje is al lang droog. Er moet juist nog jouw kriebeltje onder. Snap je hem?

Ik wacht op jou!

Dikke poot,

Geplaatst op 06-04-2016
Fleur
Quarantaineruimte

Afgestaan wegens allergie. Verdere info volgt nog.

Voorlopig nog niet te resereveren.

Geplaatst op 05-04-2016
Blackie
Villa Vagebond/Noordpool

* Blacky stelt zich voor *

Ik heb een raadseltje voor jullie! Weten jullie wat dat plekje onder mijn kin is? Op de foto kan je het duidelijk zien. 
Etensresten? Neen, dat is het niet. Catmilk? Nope, ook niet. Eten en drinken gaat in mijn bekje, niet ernaast! Een wrat? Neen, gekkerd! Mijn huid is zo gaaf als die van een baby. Ik zal het je verklappen. Het is een zeverbel! Grappig hé? Tja, zo ben ik. Als men mij begint te aaien, dan kwijl ik van genot en produceer ik zeverbelletjes. En dan ga ik ook met mijn pootjes kneden. Ik ben wel een beetje kieskeurig want ik wil alleen maar op mijn kopje gestreeld worden. Doe je dit niet, dan krijg je een haal. Tja, voor ik hier terecht kwam, woonde ik een paar maanden buiten. Weet je nog? Ik ben het ‘bungalowkatje’ met heel veel pech. Mijn eerste baasje overleed en mijn tweede mensje verhuisde naar Italië. Daardoor heeft mijn vertrouwen een flinke knauw gekregen. Bij mensen moet ik nog ontdooien maar met andere katten kan ik heel goed opschieten. Eerst verbleef ik in de quarantaineruimte maar nu woon ik bij Doris en Drup in de Noordpoolkamer. Lekker gezellig samenzijn!

Geplaatst op 02-04-2016
Beetle
Noordpool

Hai, ik ben Beetle, een oude rakker die reeds 16 lentes achter de rug heeft. Op mijn bejaarde leeftijd belandde ik in het asiel. Erg hé? Ik moet nu op zoek naar een nieuwe thuis maar wie zal er interesse hebben in mij? Het kittenseizoen staat namelijk in de startblokken en dan staan die schattige kittentjes natuurlijk op de eerste rij om de geadopteerd te worden. Begrijpelijk, maar niet echt plezant voor mij. Hoe lang moet ik nog in het asiel verblijven? Weet je, een oudere kat adopteren heeft ook voordelen. Ik ben een rustige kater. Ik zal jouw gordijnen dus niet verscheuren en jouw meubilair in zijn waarde laten. Ik zoek een rustig huisje waar niet te veel drukte heerst. Wil jij mij nog een goed pensioentje bezorgen? Ik kijk er naar uit om je te leren kennen!

Tot gauw?


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtSteunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg