Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JUNI 2016 hebben 9 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-06-2016
Billy
Quarantaineruimte

Mijn naam is Billy,

en ik heb mijn slordige zieke vachtje omgeruild, voor een hagelwit met diepe zwarte vlekjes pak.
Nu ik mezelf hieronder zo terugzie, schrik ik wel even. Ik was die sombere periode al bijna vergeten!
Vroeger leefde ik op een boerderij, met heel veel zwerfvriendjes. Ik was zo beroerd, wil je niet weten. Ze zagen het aan me, dus mocht ik mee.
Ik had stoute tanden, mijn bekje deed pijn, de vlooien baanden zich een weg door mijn doffe vacht, en in mijn oortjes zaten vieze beestjes. Bleh.
Nou, dat werd verholpen, en de dierenarts heeft alle tanden uit mijn bekje gekieperd. Vond ik een strak plan, want nu is de pijn helemaal weg! Tijd om eens te genieten van het leven, had een hoop schade in te halen.
Ik vind het zalig om gestreeld te worden. Meer, meer, meer! En als die zon dan eens schijnt, zoek ik haar warme stralen op, en geniet met mijn oogjes dicht. Andere katten zijn geen probleem voor mij, die zijn er om mee te spelen, om mee te lachen en om samenzwerende blikken mee uit te wisselen.
Lieve mensen, ik heb een heel kronkelpad afgelegd. Ik zal niet naar je toe rennen en met een sprong op je schoot gaan zitten, maar dat begrijp je wel, toch? Ik ben echt dol op jullie, en mijn pootjes masseren zich suf bij elke aanraking. Bel me maar eens, praten we bij. Kus, Billy x

Geplaatst op 30-06-2016
Wannes
Quarantaineruimte

De eigenaar van Wannes is gekomen.
Zij zijn weer samengebracht.
Geplaatst op 30-06-2016
Spooky
Quarantaineruimte

Vandaag hebben we een zeer knappe poes binnen gekregen. Heel erge lieve en aanhankelijke kat. 

Geplaatst op 27-06-2016
Filou
Safarikamer.

Filou. Aangenaam iedereen. Ik ging al een tijdje eten bij een mevrouw van 82 jaar in Maasmechelen maar fysiek lukt het haar niet meer. Ik word op een jaar of 5 geschat. Zoals je ziet heeft die mevrouw goed voor mij gezorgd. Ik ben een goed doorvoede, grote en stevig gebouwde kater!

Geplaatst op 25-06-2016
Andrew
Stran

Koekoek! Ikke hier! Andrew!

Oef! Het is eindelijk mijn beurt om mij voor te stellen. Hierop heb ik zooo lang gewacht. Ik heb begrepen dat er al vele soortgenootjes mij voorafgegaan zijn. Ik hoop dat jullie nog interesse hebben in mijn promoverhaaltje want ik wil ook verhuizen naar een forever huisje.
Ik woon momenteel in de strandkamer van Villa Vagebond. Dat is hier plezant joh! Lekker luieren in de zandbak, heerlijk relaxen in de hangmat, knus in de bootjes zitten. Ik ben de verzorgers heel erkentelijk dat ik dit allemaal mag meemaken want vroeger was het andere koek hoor! Ik woonde voordien ergens in Roemenië waar de omstandigheden een beetje uit de hand gelopen waren. Dankzij Zwerfkat In Nood kregen ik en 7 andere soortgenootjes een reisje aangeboden richting België. Nou, dat moest je mij geen twee maal zeggen. Mijn valiesje was in no time ingepakt. Ikke dus het vliegtuig op en de rest is geschiedenis...
Hoewel ik mijn nieuwe woonst heel leuk vind, vind ik het toch tijd om te verhuizen naar mijn nieuwe mensjes. Niet achterom kijken. The sky is the limit! Dat is mijn levensmotto.
Ik ben een heel sociale en lieve kater. Al durf ik soms wel eens blazen als men mij wil aaien. Maar dat is gewoon stoerdoenerij hoor. Heb je mijn postuur al eens goed bekeken? Een beetje de macho uithangen, dat past gewoon bij mij. Maar vergis je niet... onder mijn ruwe bolster zit wel degelijk een zachte pit. Na een beetje blazen, geef ik mij gewoon helemaal over aan die kroelende handjes.
Ik kan bovendien heel goed opschieten met andere katjes. Wie wil mijn nieuwe personeel worden? Jij? Ik wacht op jou!

Andrew (kater, 5 jaar)

Geplaatst op 24-06-2016
George
Strandkamer.

Gegroet lieve mensen. Ik ben George .

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen want eerlijk duurt het langst hé? Niet wegklikken hé? Ik ben hartpatiënt. Zo! Het is eruit. Oef! Wat een opluchting! Ik hoop dat ik jullie niet afgeschrikt heb? Want eigenlijk is mijn aandoening niet zo erg hoor. Ik krijg hiervoor medicijntjes (2 maal per dag 1/8 van een tabletje) en ik kan je verzekeren dat ik nog heel wat jaartjes kan meegaan.

Mijn hartje is ooit gebroken – figuurlijk – geweest toen ik in miserabele omstandigheden in Roemeni ë woonde waar ik geen verzorging kreeg. Ik was de situatie kotsbeu en dus zette ik een grote stap richting geluk. Gewapend met mijn rugzakje en een vliegtuigticket, vertrok ik naar Belgi ë. Dit was de beste beslissing van mijn leven! Soms moet je nu eenmaal gewaagde besluiten nemen! 
Sindsdien verblijf ik in Villa Vagebond en ben ik al goed gerecupereerd. Mijn gebroken hartje is al grotendeels gelijmd met een fikse portie liefde en verzorging.
Door mijn zwak hartje ben ik eerder rustig van aard en slaap ik veel. Ik zie héél graag kindjes maar dan wel vanop afstand. Begrijp je? Ik word dus best geplaatst bij rustige mensen die geen drukke koters hebben. Met andere katten, daarentegen, kan ik wel heel goed opschieten.

Heb jij een poezenvriendje(s) die zich soms eenzaam voelt? Of voel jij je soms alleen? Ik ben op zoek naar duurzame liefde. Misschien ben jij mijn match? Kom je mij eens bezoeken?

Hartelijke groetjes,
George (kater, 5 jaar)

Geplaatst op 17-06-2016
Jesper
Quarantaineruimte

Jesper is een ros wit katertje van ongeveer 1 jaar die gevonden werd in een weide. Het is een lieve jongen die zodra je hem op de schoot neemt begint te spinnen, kopjes en likjes geeft.

Voorlopig nog niet te reserveren. 

Geplaatst op 03-06-2016
Timo
Safarikamer

Hallo, ik ben Timo. Een gezonde, kloeke kater van 4 jaartjes. Ik maakte wat mee joh! Mijn baasje werd uit het huis gezet en ik werd achtergelaten. Niet prettig! Mijn toekomst werd onzeker maar gelukkig werd er een oplossing voor mij gevonden. Ik mocht namelijk naar Villa Vagebond verhuizen. Op 18 mei werd ik plotseling in een kooitje gezet. Na een korte autorit kwam ik hier aan en vandaag mag ik op zoek naar een nieuwe eigenaar. Hopelijk wordt het iemand die correct zijn fakturen betaald zodat ik geen huisuitzetting meer moet meemaken. 
Ben jij op zoek naar een specialleke? Dan ben ik jouw match. Ik achtervolg je overal en hou enorm van aaitjes. Dan ga ik helemaal voor jou liggen zo van ‘heb je mij gezien’ en gooi ik mijn kont op de grond ‘aai mij, aai mij!’. Ik vind zelfs de handschoen geweldig als men mij kamt. Soms krijg je van mij zelfs een liefdesbeetje maar dat is niet omdat ik kwaad ben hoor. Dat is meer om te spelen. 
Mijn huidig adres is het asiel in Maaseik . Kom je mij eens bezoeken? Ik weet zeker dat we het uitstekend met elkaar zullen kunnen opschieten. Tot binnenkort?

Vele groetjes,
Timo (kater, 4 jaar)

Geplaatst op 02-06-2016
Fientje
Quarantaineruimte

Verdere info volgt nog.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtSteunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg