Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JULI 2016 hebben 3 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 23-07-2016
Shmie
Junglekamer.

Hallo lieve mensen,
 
Zal ik jullie eens een nieuwtje vertellen.....
Ik ben sinds kort verhuisd naar Villa Vagebond.
O la,la, ik heb mijn oogje uitgekeken hoor. Ik was even overdonderd door alle nieuwe indrukken,
Niet dat ik in een hoekje kroop hoor maar ik heb wel even de tijd genomen om alle hoekjes en ligplekjes te verkennen.
Mijn dagbesteding is natuurlijk ook wat anders geworden. Ik woon daar met nog 4 andere vriendjes in de jungle, dus vervelen hoef ik me niet. Maar het leukste vind ik toch als de verzorgers er zijn.
Zodra de deur opengaat ga ik gelijk aaitjes halen en daarna wandel ik wat op en af door de Villa.
Kijkje nemen in de keuken. Het personeel heeft af en toe wel wat controle nodig en daarnaast vind ik het leuk om bij ze in de buurt te zijn. Een wandelingetje door de gang is ook fijn.
Na het wandelingetje een rustmomentje inbouwen, hapje eten en dan opnieuw aaitjes halen.
Zo krijg ik mijn tijd wel om
Ondanks dat ik met FIV ben besmet, gaat het met mijn gezondheid heel goed. Ik mag niet klagen.
Ook wel leuk om te weten, mijn verzorgers vinden mij een enorme knuffelbeer en vinden mij een echte lieverd.
 
De verhuizing naar de villa is voor mij dus goed meegevallen, maar ik hoop toch nog 1x te verhuizen. En dat is natuurlijk naar mijn gouden mandje.
 
Groetjes Schmie.


Shmie

Geplaatst op 11-07-2016
Babbelot.
Quarantaineruimte

Dag lieve mensen,

Vandaag is het mijn beurt om wat over mezelf te vertellen. Bon, ik zal beginnen bij ’t begin. Er was eens een kater en een katinnetje. Mijn mammie en pappie dus. Die waren niet geïnformeerd over de bloemetjes en de bijtjes, als je begrijpt wat ik bedoel. Ze werden verliefd op elkaar. Van ’t een kwam ’t ander en een jaartje geleden zag ik het levenslicht. Ik krijste nog: ‘nee, ik wil niet op deze aardkloot belanden! Ik wil terug naar die veilige buik van mama!’. Maar het mocht niet baten. Desalniettemin kreeg ik een goede opvoeding van mijn moeder. Zij zorgde ervoor tot ik opgroeide tot een flinke, mooie meid. Maar toen sloeg het noodlot toe. Plots bevond ik mij aan een hotel in Zaventem en moest ik voor mezelf zorgen. Gelukkig kreeg ik veel gedaan van de hotelgasten. Eens lief kijken en ik kreeg eten. Maar wat had ik last van mijn oortjes. Die waren ontzettend ontstoken en jeuken dat dit deed! Niet te doen! Iemand merkte mijn ongemak op en regelde voor mij een ritje naar Villa Vagebond. Inmiddels is die vervelende jeuk verleden tijd en voel ik mij weer hipperdepip. En nu is het tijd voor het volgende hoofdstuk in mijn leven. Ik mag op zoek gaan naar een nieuwe, veilige thuis. Laten we het even hebben over mijn negatieve punten. Die zijn er niet ;-)! Maar ik wil wel mijn kwaliteiten even uit de doekjes doen. Ik ben charmant, knap, lief en ontzettend sociaal. Als je mij nog maar even aanraakt, dan begin ik al te spinnen van contentement. Een mandje, eten en drinken en veel knuffeltjes, meer vraag ik niet. Voor mij geen kastelen of dure blauwvintonijn. Dat hoeft echt niet, ik ben snel tevreden! Zie je het zitten om samen iets op te bouwen? Contacteer mij: 
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL) / 0032 (0) 475-749636 (B)
(bellen tussen 20.00-22.00 uur)

Lieve groetjes,
Babbelot (poes, 1 jaar)

Geplaatst op 10-07-2016
Sofie
Quarantaineruimte

Hallo iedereen,

ik ben een lief en zachtaardig kapoentje dat op zoek is naar een gouden mandje maar ik ga eerlijk zijn, het moet een geduldig en tolerant baasje zijn want soms heb ik het hoog in mijn bol en kan ik nogal wat streken uithalen. Maar is dat niet cliché? Doen niet alle kat dat? Zo een beetje eigenwijs zijn? Daarom heb ik voor mijn toekomstig baasje enkele tips om rekening mee te houden. Hou je vast aan je bretellen, hier komt het!

- Ongeacht de hoeveelheid speelgoed dat ik ter mijner beschikking heb, is het toch raadzaam om uw persoonlijke spulletjes veilig op te bergen anders zal ik die stelen en onder de sofa of kast verstoppen.

- Gelieve niet beledigd te zijn als de kartonnen doos van de splinternieuwe krabpaal mij meer interesseert dan de paal zelf.

- Om te vermijden dat ik je omver loop of doe struikelen, is het best om volgende regel in acht te nemen: ik heb altijd voorrang! (ook als ik van links kom.)

- De kussentjes die in de sofa liggen dienen om een kasteel te maken zodat ik daar een veilig onderkomen heb. Sorry. Mijn comfort is veel belangrijker dan dat van jou!

- Als ik op je schoot lig te slapen en je moet dringend naar het toilet... gelieve het op te houden want ik wil in geen geval dat mijn schoonheidsslaapje verstoord wordt.

- Ik zal altijd geïnteresseerd zijn in wat jij aan het eten bent ongeacht hoeveel en wat in mijn eetbakje ligt. Ik zál bedelen tot ik wat van jouw bord krijg. Ook al lust ik het eigenlijk niet.

- Het TV beeld kan soms van slechte kwaliteit zijn omdat er een blinde vlek, onder de vorm van een kattensilhouet, kan optreden.

- Houd steeds de deuren gesloten; zeker als je naar het kleinste kamertje moet anders heb je gegarandeerd een publiek want privacy staat niet in mijn woordenboek.

- Het is mogelijk dat je in het midden van de nacht plots vreemde geluiden hoort. Niet panikeren! Het is niets om je zorgen over te maken. Ik wakker; de rest ook wakker! 

- Ik lig overal op. Dus koop alvast veel plakbandrollertjes om je kledij vrij van kattenhaar te houden. Het spreekt vanzelf dat ik geen rekening houd met het feit of deze kledij al dan niet propertjes gewassen is.

Voilà! Ben ik duidelijk genoeg geweest? Ben je er nog? Of heb je weggeklikt? Zit mijn toekomstig baasje hier tussen de volgers? Ja? Neem dan vrijblijvend contact op met: 
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL) / 0032 (0) 475-749636 (B)
(bellen tussen 20.00-22.00 uur)

Dikke poot!
Sofie (poes, 11 maanden)
 

Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtSteunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg