Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2017 hebben 6 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-11-2017
Gizmo
Safari

Welkom Gizmo!

Momenteel hebben we veel zwartjes, maar liefst 13, in onze opvang zitten dus brengt rosse Gizmo kleur in de keet 
Sinds vorige zomer dook Gizmo dagelijks op bij het terras van de melders waar hij zijn potje eten kreeg. Maar meneertje heeft een ingebouwde klok want iedere dag bleef hij trouw komen en wel stipt om 16 uur! Helaas moesten deze mensen verhuizen naar een serviceflat en dus zochten ze een oplossing voor hun zwerver want hem zomaar aan zijn lot overlaten, wilden ze niet. 
Sinds vorige week verblijft hij in Villa Vagebond maar Gizmo is daar niet zo blij mee. Hij blaast, slaat, is gefrustreerd, boos, niet aaibaar. Dat zijn niet zo’n positieve werkwoorden en adjectieven… Maar tijd brengt raad. Wordt vervolgd.





Geplaatst op 29-11-2017
Floris
strand

Deze zwart wit kater komt uit Maasmechelen waar hij al een tijdje liep te zwerven. De melders gaven aan dat hij heel ziek zou zijn en dus mocht hij bij ons binnenkomen voor verzorging. En dat was nodig! Meneer zat onder de luizen, had oormijt en zijn linkeroogje was ontstoken. Bovendien was er een vermoeden van schimmel. Vorige dinsdag werd hij, door de dierenarts, van kop tot teen onderzocht! Het positieve was dat hij geen schimmel heeft. Oef! En hij was ook al van zijn mannelijkheid ontnomen. Voor het overige krijgt hij medicijnen.

Floris is verhuisd naar zijn themakamer strand. Ons schattig mannetje is heel knuffelig, wil heel de tijd aangehaald worden en geniet écht van aandacht!





Geplaatst op 25-11-2017
suus
Bergen

Komt van Lauw. Daar was vroeger een zwerfkattenkolonie, maar samen met Hannah waren zij de 2 enige overgebleven katjes. Nu begonnen de buren (duivenmelkers)
te dreigen dat ze de katjes wat zouden aandoen. aangezien het ook goed was voor Suus om eens goed nagekeken te worden is ze bij ons binnengekomen. 
Verdere info volgt nog.




Geplaatst op 17-11-2017
Vincent
Buddykat

Ben je niet moe? Moet je niet even gaan zitten. Je hebt zo hard gewerkt vandaag, ik denk dat jij gewoon even helemaal niks moet doen. Voor mij een hele belangrijke reden om op je schoot te ploffen. Let's get cozy. Ik heb alle tijd van de wereld, ik ga nergens heen. Mijn tijd is voor jou. Heeeeel de dag als je wil. Er komen ontzettende leuke programma's op tv, ik denk dat jij die allemaal moet kijken, daarna nog eens de herhaling.  In de pauze kijk je dan even naar mij, als ik je hypnotiserend zit aan te staren met een luide PRRR.
Jouw schootje zal altijd verwarmd zijn, door MIJ.
Een levend zijdezacht dekentje in een klassieke tijdloze kleur. Muisgrijs met wit, overal mee te combineren. 
Misschien moet je stoppen met werken, dan gaan we de hele dag bankhangen. Lijkt je dat wat? Ik zorg alvast voor de versnaperingen.
Nee maar echt serieus, ik heb nood aan een baasje joh, echt wel. Een baasje die het niet erg vindt dat er zo'n kleffe viervoeter door het huis dribbelt. Natuurlijk ben ik dol op spelen, graag zelfs, is lachen.
Oh, ik ben trouwens aids-positief. Nee dat is niet eng, jij kunt het niet krijgen... en ik ben in topconditie. Ik ga echt niet snel dood, no worries. Ben niet levensmoe hey!
Ik heb nog heel veel doelen te bereiken in mijn leven. Op schoot liggen en omhelzingen uitdelen. Dus... genoeg te doen lijkt me. 
Kom je op bezoek? Je mag gerust een reismand meenemen, ik kan alleen niet garanderen dat ie weer leeg naar huis gaat ;-)
Heel veel veel knuffels en stoere kusjes van een tijdloze man. Vincent x




Geplaatst op 11-11-2017
Koska
Noordpool

Yo!
 
Koska hier! Alles kits? Ja? Met mij nu ook maar vroeger was dat anders hoor! Ik kreeg mijn ontslag door mijn vorig personeel op een nogal brute wijze. Zij verhuisden en lieten mij gewoon achter. Ik kreeg zelfs geen aanbevelingsbrief om gemakkelijker ander werk te vinden. Gelukkig kreeg ik van de mensen in de buurt mijn natje en droogje Echter, men zag dat ik mankte en dus werden de vangkooien op scherp gesteld. Maar met alle Chinezen maar niet met den deze (is een Vlaamse uitdrukking ;-) ). Ik liet mij niet zomaar vangen. Het heeft even geduurd, en drie andere poesjes verder, voordat ik in de kooi liep. En dat was dan eigenlijk nog omdat ik medelijden had met die andere misnoegde, gevangen snuiters. Bovendien realiseerde ik mij dat ik toch hulp nodig had met mijn pootje. Eenmaal in Villa Vagebond aangekomen werd ik aan een grondig onderzoek onderworpen. Bleek dat ik een oude, dubbele botbreuk (in mensentermen scheen- en kuitbeen) in mijn voorpootje had en ik kreeg drie weken benchrust voorgeschreven. Na dat onderzoek was ik ook ineens mijn kroonjuwelen kwijt...
 
Enfin, inmiddels zit mijn kooirust erop, mag ik vrij rondwandelen en tadaaa! Ik mag ook op zoek naar een nieuw baasje. Omdat ik al die tijd in een bench gezeten heb, moet ik nog wat loskomen en opnieuw wennen aan mijn vrijheid. Voorlopig ben ik nog wat timide maar ik ben zeker niet schuw hoor. De verzorgers vinden mij wel héél lief en sociaal, ook nieuwsgierig maar vooralsnog terughoudend. Ik laat mij ook zonder problemen aaien en stiekem geniet ik wel van die aandacht. Nu zou ik graag mijn verleden achter mij laten en verhuizen naar een gouden mandje (mag ook een kartonnen doos zijn met een fleeceke in). Ik vind het hoogtijd om een nieuw en laatste hoofdstuk, in mijn leven, te beginnen dat ik graag zou eindigen met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Misschien met jou? 
 
Ik dank alvast de mensen van Villa Vagebond voor de goede zorgen en de aanbevelingsbrief die ze schreven! Deze ligt ter inzage bij kattenbemiddeling. En als ik effectief geadopteerd ben, geef ik er een lap op! Dan is het feest en krijgt iedere bewoner snoepjes en melkjes op mijn kosten! Maar voor nu is het nog spannend wachten of er iemand die aanbevelingsbrief wil lezen...
 
Groetjes,
Koska (kater, 3 jaar)




Geplaatst op 03-11-2017
Sid
Strand

Hoi ik ben Sid. Ik ben een echte sprookjeskat.  Ik kreeg eerst de naam Cinderella,  omdat ze dachten dat ik een meisje was. Misschien hier doordat ik zo'n mooi ogen heb? Nou, ik zag er ook niet uit toen ik gevonden werd. Maar ik veranderde door de goede zorgen van een lelijk eendje in een betoverend mooie zwaan! En toen zagen ze natuurlijk dat ik een knappe kater was. Eentje met een peperkoek hartje zeggen ze over me. 
Dus als je een prins op het witte paard zoekt, ik ben je man! Je kat. 
Als jij mijn hart verovert, geef ik me helemaal. Dan geniet ik echt van je liefde en aandacht voor mij.
Je ziet, ik wordt beschreven in de mooiste sprookjes.  Nu nog een mooi "en hij leefde nog lang en gelukkig" en mijn sprookje is compleet!
Pootje Prins Sid.





Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezocht



Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg