Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JANUARI 2021 hebben 7 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-01-2021
Buddy
BK

Beetje heel klef. Beetje heel heel heel klef.
Wat moet je doen, als je dienst draait in Buddy Kat, onze aidskattenopvang, en je word gesaborteerd. Je mag niet poetsen, je mag niet opruimen...je kunt geen kant op. Je MOET op de bank gaan liggen en jezelf overgeven. Het is zwaar, het is een hard leven, maar soms moet je concessies doen. Het valt niet mee, als verzorgster.
Buddy bepaalt wat er gaat gebeuren. De democratie is ver te zoeken.
Deze aso leuke jongen is gewoon TE leuk. Zo erg.
En dan istie ook nog eens te adopteren, nou ja!
Het leven zal nog wel beteren, ooit. Tot nu zal het even afzien zijn :-D

Geplaatst op 26-01-2021
Minousch


In november kwam Minousch bij ons binnen. Minousch leefde ooit in een gezin, maar was heel bang voor de hond des huizes. Ze zwierf wat door de buurt en vond een buitenplekje bij de buurman. Meer dan 10 jaar kreeg ze daar haar eten. Helaas voor Minousch kon ze daar niet meer blijven en kwam ze naar ons. In het begin heel angstig, ze verstopte zich met de Holsbeek katjes in de kast. Langzaamaan kwam daar verandering in en begon ze weer te genieten van de aandacht die ze kreeg.
Nu heeft ze haar plekje gekregen, na 10 jaar een "niemands katje" te zijn geweest. Een plekje met tijd, liefde en aandacht voor haar alleen. Je hebt het verdiend, lief meisje. Geniet van je pensioen ❤ 

Geplaatst op 23-01-2021
Elena


Ze was al even bij ons, het prachtige meisje..
Een aantal maanden geleden kwam ze op een niet zo'n fijne manier bij ons binnen. De meldster wilde haar graag zelf houden, wellicht had haar mooie verschijning er iets mee te maken? Echter toen ze verhoogde nierwaardes bleek te hebben, moest Elena meteen het veld ruimen. We moesten haar aannemen, anders kreeg ze de spuit. We houden niet zo van al die dreigingen, maar uiteraard laten we een katje niet over aan de grillen van sommige mensen, dus Elena was welkom bij ons...
Ze bleek inderdaad nierpatiënt te zijn en kreeg bij ons dagelijks haar medicijntjes. Het nierdieet vond ze maar helemaal niets, in plaats daarvan kreeg ze andere voeding die ook minder belastend voor haar nieren was .
Ze kwam vrij voor adoptie, we weten dat het soms even gaat duren om een katje met een aandoening te plaatsen, maar we weten dat deze mensen er zijn. En ach, we hadden alle tijd. Elena voelde zich thuis in de Villa. Lekker rommelen in de keuken bij de verzorgers.
En opeens waren er mensen die haar graag wilden bezoeken, medicijntjes geen probleem, alles werd al in huis gehaald, voordat de kennismaking was geweest. Als er geen klik zou zijn vanuit Elena, dan mochten we de voeding gebruiken voor haar in de Villa.
De klik was er wel...Elena moest even wennen aan het gezin, maar toen de mensen rustig gingen zitten, liet ze haar zachtaardige karakter meteen zien. Een fijn huisje, waar ze als een prinsesje behandeld gaat worden. Dat heeft ons sneeuwwitje verdiend.
Het ga je goed, lieve Elena ❤ 

Geplaatst op 14-01-2021
Koen


Ons kleine manneke is vertrokken en ook nog naar bekend terrein 🙂
Het gastgezin waar hij een tijd verbleef, heeft besloten hem een voor- altijd- thuis te geven. Terug naar zijn roots EN naar zijn voormalige bestie Teun, waar hij altijd naar hartenlust mee speelde. Zo fijn dat hij weer op zijn vertrouwde stekje terechtkomt. Het ga je goed, lieve speelse Koentje. Geniet maar ❤

Geplaatst op 09-01-2021
Tigo


Een paar maanden geleden gaven we gehoor aan een noodkreet op facebook. Er werd met spoed opvang gezocht voor een zwaar getraumatiseerd katje. Tigo voelde zich niet meer thuis op de plek waar hij al 11 jaar van zijn leven had doorgebracht. Hij liet zijn plas lopen, gromde en klauwde er op los.
Een medische oorzaak werd uitgesloten....
hij bleek enorm veel stress te ervaren van de drukte in huis.
Tigo kwam bij ons binnen en de eerste tijd zorgden we dat hij zo min mogelijk prikkels kreeg. Gaandeweg begon hij te ontdooien, het grommen verdween en maakte plaats voor zijn ware, vriendelijke aard. Altijd bij ons in de buurt. We mochten hem niet aaien, dat ging hem nog net een stapje te ver. Prima voor ons, hij mocht gewoon zijn dingetje doen.
We gaven hem vrij voor adoptie, maar onder strenge voorwaarden. Een rustige omgeving, weinig prikkels, geen kinderen en bovenal, een plekje waar hij gewoon zichzelf kan zijn. Geen verwachtingen, wat komt dat komt en zo niet, dan moet het ook goed zijn...
We denken dat we dit plekje voor hem gevonden hebben. Er was een voelbare klik tussen Tigo en zijn nieuwe baasje... en weet je wat het mooiste is....hij liet zich door haar wel aaien en genoot er zelfs enorm van. Tigo heeft zijn nieuwe baasje zelf gekozen en wij vertrouwen volledig op zijn kattenzintuigen.
Dag lieve Tigo, blij dat we jou deze kans konden geven. Geniet in alle rust van deze mooie liefde ❤ 

Geplaatst op 08-01-2021
Vosje


Vosje kwam bij ons binnen, omdat zijn baasje hem wegens omstandigheden niet meer de juiste zorg kon bieden.
Gelukkig bleek Vosje verder gezond en konden we al vlug op zoek gaan naar een perfect huisje voor hem. De juiste mensen dienden zich snel aan en er was een mooie match...echter werd Vosje nog even geveld door een pittig virusje, waar hij toch wat tijd voor nodig had om te herstellen. Gelukkig deden de medicijnen hun werk en vandaag was het dan zover, Vosje mocht eindelijk verhuizen. Naar een plek waar alle liefde, tijd en aandacht voor hem alleen is. Zo fijn dat hij nu opnieuw kan settelen.
Het ga je goed, lieve jongen. Maak er wat moois van ❤ 

Geplaatst op 02-01-2021
Teddy


Onze eigenwijze snoet, onze zwarte parel, hij mocht vandaag historie schrijven in onze vzw. De eerst geplaatste kat in 2021 ❤
Teddy is er eentje die in je hartje kruipt en zich diep gaat nestelen. Zijn heerlijke verschijning ontroerde ons telkens weer.
Hij zat maar liefst 8 maanden in de opvang. Aids-positief. Zoals jullie weten deert ons dit niet en hem evenmin. Zijn gespierde lijf, zijn parmantig loopje, de fierheid waarmee hij in het leven staat.
Teddy jongen, jouw geduld wordt nu beloond. Je zachte hartje heeft iemand duidelijk geraakt, want ze kwam van heel ver, helemaal en alleen op bezoek voor JOU.
Maar je was al heel lang ready, je koffertje stond al maanden bij de deur. Wij stoften het stiekem voor je af. Maar nu is het koffertje weg, samen met jou.
Op naar een gouden toekomst waar liefde en warmte heersen, enkel voor jou. Je mag alleenheerser zijn, dat wilde je altijd zo graag.
Dag lieve schat van ons, we gaan je ontzettend missen jongen. Een beter nieuwjaar kon je niet wensen Dag dag Teddy ready ❤ ❤


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtSteunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg