Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dimi valt onder onze Speciale Zorg Katten. Dimi heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Dimi op afstand adopteren.

Dimi Kater 12 jaar


Dimi zoekt heel dringend een huisje!

En eindelijk, na 11 maanden mag ik dan eens iets vertellen over mijzelf!
Waarom het zo lang heeft geduurd? Tja, wat lichamelijke ongemakken zeg maar. Van ernstige leverontsteking bij binnenkomst tot braken en jeuk door een allergie. Het is me wat. De leverwaarden zijn trouwens al een paar maanden helemaal goed, dusss!
Ivm de allergie krijg ik ¼ pilletje om de dag en hypo-allergene voeding (ik ben niet allergisch voor voeding maar het schijnt mijn allergie wel te kunnen versterken). Sindsdien heb ik een stuk minder last van jeuk.
Ja, ik wil het maar even gezegd hebben, is dat ook weer eruit en kunnen we het over de leuke dingen des levens hebben  Wie is Dimi!

Ik ben een leuke 12 jarige vent, jong van geest, lief en knap ogend. Ik hou natuurlijk van spelen. Muisjes, balletjes, veertje, you name it. Laatst heb ik kennisgemaakt met een ballon, helaas is die nu plat…
Een schootje verwarmen of lekker knus in jouw bed rollen, ik vind het allemaal zalig. En jij hebt een echte kerel aan jouw zijde!
In het begin ben ik een beetje voorzichtig. We kennen elkaar nog niet, ben geen speeddate typje. Maar hey! Wanneer we elkaar bij de voornaam noemen en jouw huis is mijn huis, dan ben ik jouw allerbeste vriend.
Mijn passie? Eten! Veel en vaak. Ik heb een voorsprong op andere katjes, want ik heb een zielige blik. Daar kun je mee scoren. Wanneer mijn buikje rammelt ( altijd), kijk ik mijn opvangmama met de enige echte Dimi ogen aan. Succes gegarandeerd. Ze valt in zwijm en mijn buit is weer binnen.

Kinderen vanaf ong. 6 jaar vind ik geen probleem, zolang ze maar niet de hele tijd met mij gaan rondsjouwen. Knuffelen mag altijd 
Laatste dingetje nog... ik ben geen fan van andere katten. Ze kunnen me niet bekoren, word ik een stresskipje en dat wil jij helemaal niet.

Nou dames en heren, kijk eens diep in mijn zielige oogjes en tel af van 10 naar 1. Daarna ga je even een formuliertje invullen en schrijf je: DIMI! Je mag mijn berichtje ook delen, heel graag zelfs....
Deze foto is iets ouder, omdat je daar goed mijn Dimi blik ziet 
Nou, doei x


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg