Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dinti valt onder onze aids positieve katten. Dinti heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Dinti op afstand adopteren.

Dinti Kater 6 jaar

>

Goedenavond,

Ik ben Dinti en heb de allures van een grote tijger maar in werkelijkheid ben ik een watje met een peperkoekenhartje. Vroeger woonde ik in Roemenië maar omdat ik fiv positief ben moest ik daar in een kleine bench verblijven. Dat vond ik helemaal niet leuk dus jammerde ik de longen uit mijn lijf: "ik wil eruit! Ik wil aandacht en knuffeltjes krijgen!" Daarom maakte men een filmpje van mijn noodkreet en men plaatste het op facebook waardoor het ook in België terechtkwam en zo raakte ik een gevoelige snaar bij de madam die Buddy Kat opgericht heeft. Er werd wat heen en weer gemaild en uiteindelijk gaf die lieve madam haar akkoord om mij te laten overkomen naar den Belgique. Zo gezegd, zo gedaan en op 25 juni 2017 nam ik, na een vermoeiende reis, mijn intrek in de Junglekamer van Villa Vagebond. Amaai! Ik voelde mij direct in mijn nopjes! Wat een contrast met vroeger! Hier kan ik mijn pootjes strekken en naar harte lust genieten van de aandacht van de verzorgers. Bovendien kan ik steeds een frisse neus nemen in de buitenren. Oh wat vertoef ik daar graag! Ik heb het zolang moeten missen in Roemenië. Maar ow! Ai! Wat had ik een pijn aan mijn bekje! Gelukkig werd ik onder handen genomen door de dierenarts. Wat een heerlijk gevoel! Geen pijn meer! En ook zonder tandjes kan ik nog heel goed eten hoor. Inmiddels ben ik, door de dierenarts, medisch gezond verklaard. Ik krijg wel nog 2x per dag aerosol, dat is een bak waar ik in moet zitten, en via een vernevelaar kan ik zo medicijntjes inhaleren die de luchtwegen goed openzetten. Ik vind dit allemaal prima! Zolang ik erna maar mijn knufjes krijg.  Mijn bekje is goed genezen en dus mag ik op zoek naar een nieuwe thuis.  Ik hou enorm veel van mensen! Ik kan ùren genieten van aaitjes. Bij zo'n iemand zou ik écht héél graag mijn intrek nemen se! Iemand die gek van katten is en die niet let op uiterlijk maar wel kijkt naar het innerlijk want ik weet dat ik niet moeders mooiste ben maar mijn inborst compenseert veel! Kindjes zijn geen probleem. En een afgesloten tuintje zou ook heel welkom zijn. Zie jij door mijn gehavende uiterlijk mijn innerlijke schoonheid? Denk jij out of the box en wil je een aidspositieve lieverd als ik een kans geven? 

Groetjes,

Dinti (Kater, 5 jaar.)


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg