Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Griezo Kater 11 jaar

>

Goedenavond!

Ik ben Griezo. 2017 was voor mij niet zo denderend. Mijn baasje was terminaal en had niet lang meer vandaar dat ze voor mij en mijn vriendje Karlito een nieuwe thuis zocht en zodoende belandde we beiden in Villa Vagebond. Karlito, met zijn heel knappe schoonheidsplekje op zijn smoeltje, vond snel een nieuwe thuis maar ikke… ikke niet. Niet dat het slecht vertoeven is in het asiel maar ik vond het maar niets en werd er een beetje depri van wat niet ongemerkt bleef en dus nam een verzorgster mij mee naar huis waar ik helemaal opleefde. Tegenwoordig leef ik samen met 5 poezendames, la mama en de bambino. Ik kan trouwens met iedereen goed opschieten, de kleuter inclusief. Wat een lief kindje seg! Tussen al die vrouwen moet ik wel mijn tenen uitkuisen om mijn mannetje te staan. Maar hey?! Ik laat mij niet doen hoor. Ik geniet van alle aandacht. Ik voel mij zelfs zo op mijn gemak dat ik ook mijn ondeugende kant durft te laten zien. Luidkeels miauwen als mijn personeel zit te eten “ik wil ook wat!”. Pootje baden in de beker met melk, pannen uitlikken (iemand moet de afwas doen hé?), over het aanrecht paraderen enzo. 
Binnenkort word ik 11 jaar maar ik voel mij nog niet afgeschreven hoor! Oke, ik doe graag een dutje maar spelen is ook een van mijn favoriete bezigheden. Lekker gek doen moet het valeriaankussentje, de krabpaal op en af rennen. Achter de verenhengel sjezen. Als ik maar de clown kan uithangen! Natuurlijk moet ik nadien verplicht een dutje doen want al die fitness voel ik nadien wel in mijn gewrichten. Die zijn soms een beetje pijnlijk maar hiervoor neem ik braaf mijn medicatie. Ah, nog één dingetje! Ik hou ook enorm veel van knuffeltjes. Vooral onder mijn kin en op mijn kopje. Mijn rug heb ik niet zo graag, soms is die gevoelig. Maar 1 ding staat vast: als ik me-time wil, dan grom ik gewoon even. Kwestie van duidelijk te zijn en niet voor verwarring te zorgen. Moest ik miauwen, dan zouden mensen dit kunnen interpreteren als: oh, hoort ‘em genieten!  en we willen geen misverstanden hé! 
Soms heb ik nog eens een nostalgische bui en denk ik aan vroeger want de eerste helft van 2017 was buitengewoon magisch met Karlito en mijn vorige baasje aan mijn zijde. De tweede helft van 2017 was niet zo denderend… Asiel, depri… ik moet er geen tekeningetje bij maken hé? Ik hoop dat 2018 mijn jaar wordt! Hoe? Simpel! Ik verlang naar een eigen baasje die van me houdt zoals ik ben, dus lief, knap, speels en ondeugend. Maar die ook mijn grenzen respecteert en trouw mijn medicijntjes geeft zodat mijn knoken nog een beetje soepel blijven. Bij wie mag ik mijn intrek nemen? Misschien bij jou? Tot binnenkort? Tot dan geniet ik van mijn opvanggezin!

Ondeugende groetjes,
Griezo.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg