Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Simba Poes 4 jaar

>

Wij zijn Pica en Simba, moeder en dochter met 1 jaartje verschil. 
Vroeger woonden wij in Aalst. Wij leefden daar in een zwerfkattenkolonie. Maar in maart van 2017 veranderde ons leven. Onze wereld stond op zijn kop want onze locatie, verlaten gebouwen, zou niet meer veilig zijn omdat alles zou worden afgebroken voor nieuwbouwprojecten. Onze meldster, is toen actief beginnen vangen, steriliseren (op eigen kosten) en socialiseren. Je kan je al voorstellen dat wij serieus verschoten waren van al dat gedoe! Maar onze meldster behandelde ons met fluwelen handschoentjes om ons aan mensen te laten wennen. Na 5 maanden waren we een beetje aan haar gewend en wat gebeurde? Ja! Lap seg! Wéér verhuizen! Deze keer naar het landelijke Maaseik! We moesten opnieuw wennen aan andere mensen. Bon, einde augustus kwamen we hier toe en wat dacht je? Natuurlijk waren we weer serieus van onze melk waardoor we ons in allerlei hoekjes verscholen. Maar kijk… inmiddels zijn we 2018 binnen gewandeld en men heeft besloten dat we klaar zijn voor adoptie! Is dat geen goed nieuws? We moeten wel toegeven dat we allebei rustige katjes zijn. Ik lig meestal op dezelfde plek, in het midden van de kamer, boven op de krabpaal. Picca loopt wat meer rond en snoest/slaapt op verschillende plaatsen. Van aaitjes zijn we beiden niet zo zot, niet omdat we heel bang zijn maar gewoon omdat we het toch nog niet helemaal vertrouwen. Vertrouwen moet langzaam opgebouwd worden! Je moet weten dat wij vroeger échte straatkatten waren! En we komen al van heel ver hé! Maar hey?! 't Is niet dat we wegvluchten voor de verzorgers hoor. Trouwens, als het etenstijd is, dan zijn we wel héél aanwezig. Miauwen en zo snel mogelijk naar het eetbakje geraken! Dàt is dan onze missie! En als het goed weer is, gaan we ook graag eens een frisse neus nemen in de buitenrennen. 
Ps: het is niet omdat we moeder en dochter zijn dat we samen moeten geadopteerd worden hoor. We hangen niet bij elkaar zoals Art en Kim vroeger. We kunnen trouwens altijd contact houden via skype en instagram.

So…. Wij hebben ons helemaal blootgegeven en nu jij? Wat doe jij? Heb je een tuin? Ga je nog werken? Heb je een zwak voor zwarte katjes? Zit je ook op facebook? Kan je misschien voor ons al een account aanmaken? Ach, laten we beginnen bij het begin en dat is bellen of mailen naar kattenbemiddeling, vandaar zien we wel verder. Okay? Doen!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg