Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lotje Poes 2 jaar


Hallo, lotje hier. Zoals jullie zien ben ik een mooie gekleurde dame. Een schildpadpoes zoals jullie dat ook wel noemen. Gelukkig ben ik niet zo traag als een schildpad want dan had ik niet kunnen overleven op een bedrijventerrein J Ik werd daar ingevangen om steriel gemaakt te worden en men vond dat ik te tam was om weer terug te plaatsen. En zo ben ik terecht gekomen in Villa Vagebond. In de villa vinden mijn verzorgers dat ik een echte poezenpoes ben. Ik ben meer gericht op de andere soortgenootjes dan op mensen. Mensen zijn mijn dingetje niet echt. Oke, zo brengen het eten en drinken, zorgen goed voor mij, maar die handen….. nee, laat dat maar zitten. Op afstand mogen ze mij bewonderen en af en toe een aai met een aaistokje, prima. Maar nogmaals geen handen. Ik ben ook heel graag in de buitenren te vinden. Lekker in de frisse lucht en voor een beetje kou ben ik niet bang. Ik verschuil me dan in een huisje. Als het zonnetje schijnt, lig ik lekker op een kussen buiten. Wie heeft er een plaatsje voor mij vrij waar ik lekker mijn plan mag trekken? Een knipoog (want dat wil ik wel naar de mensen toe doen) Lotje.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg