Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ayla Poes 3 jaar

>

Hoi ik ben Ayla-la-laa!
Ik ben samen met Bas en Ziva gevonden in Bree. Ze hebben me daar vlug meegenomen voor er erge dingen gebeurden. Ik mocht toen een mandje uitzoeken bij een heleboel andere poezen in de Villa. Zag er wel gezellig uit, maar ik bleef liever in mijn holletje, vond het veel te spannend. Ik zal me alleen toch wel goed gedragen hebben, want ik mocht verhuizen naar een huis waar ik heel veel ruimte had én een vriendinnetje. En toen....? Toen begon het speleeeeeen!! Ik prietpriet dan naar m'n vriendinnetje of ze ook meedoet. Wil ze soms wel, dan rennen we wie het hardste kan. Naar boven en beneden en weer terug. Vooral leuk als het donker is! Of ik pak muis Harrie en schuif hem onder het tapijt, haha! Moet ie maar luisteren! Ik moest wel even wennen aan die mevrouw die maar op twee pootjes loopt. Maar hé, ze geeft me lekker eten en gooit steeds muizen en touwtjes in de lucht. Ik denk dat ze ook wil spelen met mij. Dan mag ze me ook wel knuffelen. Vind ik stiekem heel erg fijn. Wilde ik niet laten weten, maar ik kan me niet inhouden. Mijn staartje vliegt de lucht in en ik ga helemaal op mijn teentjes staan. Zo hoog als ik maar kan! En dan knorreknorreknor, gaat gewoon vanzelf! Maar wel voorzichtig hoor, anders vlieg ik er weer vandoor. Ik durf dat alleen nog maar bij haar, dusseehh... als je mijn vriendje wil worden moeten we mekaar wel even eerst rustig leren kennen hè? Snap je? Dat ik eerst even mag wennen en je me niet laat schrikken? Dan is het bij jou ook vast leuk en gaan we misschien ook wel samen spelen straks! Heb je ook een poezenvriendje voor me? Eentje die ook lief is, net als ik? Jeuheuj, ik kom eraan! 
 
Prietpriet
Ayla, meisje van 1-2 jaar 

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg