Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ed valt onder onze aids positieve katten. Ed heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Ed op afstand adopteren.

Ed Kater 6 jaar


Hé hoi hier ben ik weer. Ed, de knappe rosse van de Jungle kamer. 

Jullie hebben al veel van me kunnen zien en lezen hier op smoelenboek. 

Nu heb ik weer nieuws. 

Ik mag op zoek naar mijn gouden mandje !!! 

Weet je nog, in het begin was ik boos, ik blies en mepte erop los. Ik moest helemaal niks weten van jullie tweevoeters. Maar dat was toen. 

Nu geniet ik van aaitjes. Ik vind het helemaal zalig. Zo lekker achter mijn oortjes kriebelen en over mijn mooie, rode vacht aaien... ik geniet daar nu van. Ook lig ik niet meer op mijn vaste plekje in de krabpaal. Nee nee, ik wandel op mijn 3 pootjes gezellig in het rond. Ja okè, ik schrik nog wel eens als er een tweevoeter opeens op mij afgestapt komt, maar met een beetje geduld komt dat ook wel goed. 

Ik moet toch eerlijk toegeven dat jullie tweevoeters toch wel in orde zijn. 

Hebben jullie ook al gezien dat ik een rood lintje heb ? Dat betekend dat ik aids positief ben. Nu niet meteen afhaken hè ? Dat is echt het einde van de wereld niet. Ik voel me kip lekker. En nee, ik kan jou daar echt niet mee besmetten, dat dat wel zou kunnen zijn maar fabeltjes, moet je echt niet geloven. Want het feit is dat dat niet zo is.  En je weet, a fact is a thing you can’t deny. 

Wat ook een feit is, is dat ik wat last heb van mijn oogjes. Die moeten regelmatig schoongemaakt worden. Soms laat ik dat toe en soms ook niet, dat hangt een beetje van mijn humeur af. Dan weet je dat alvast voor het geval dat je nu echt als een blok voor me bent gevallen. 

En in dat geval zou ik het heel leuk vinden als je het adoptievragenformulier in zou vullen. 

Dan ga ik alvast wachten totdat je me komt bezoeken om kennis met me te maken. 

Want er is niks wat ik liever zou willen dan een eigen huisje, een plek onder de zon en altijd iemand in de buurt die van me houdt. 

 

Ik hoop tot snel. 

 

Lieve groetjes van mij, Ed, de knappe rosse uit de Jungle kamer. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg