Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pitou Poes 7 jaar

>

Joehoeee, na 1,5! jaar was gisteren de grote dag voor onze Pitou. Ons vrolijke meisje van de bergenkamer, althans dat was haar favoriete plekje. Al die tijd was ze een steun en toeverlaat voor alle bangerikjes. Samen in de buitenrennen, beetje zonnebaden, beetje luieren. Pitou was heel veel buiten, voor een lekker hapje en een dutje kwam ze echter graag naar binnen. Af en toe eens een toenadering naar ons, voor een aaitje, met name rond etenstijd. Gewoon een heerlijk kattenkatje, geen toeters en bellen. Een katje dat volop geniet van het leven, en voor ons was dat helemaal prima. Nu woont ze bij een ander kattenvriendinnetje, ook ooit afkomstig uit de Villa. Een huis en buitenren voor zichzelf, niet teveel mensen om zich heen, wat wil je nog meer!

Wat gaan we je missen, Pitou,...Na al die tijd is het vreemd dat je er niet meer bent. We zullen vast nog wel eens naar je op zoek zijn rond etenstijd, om dan tot de conclusie te komen dat je geplaatst bent :-), maar ook daar wennen we wel weer aan.
We zijn gewoon enorm blij voor jou!
Dag lief meisje, we wensen jou een prachtig leventje...

Kushandje van ons allemaal!Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg