Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Hidde valt onder onze aids positieve katten. Hidde heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Hidde op afstand adopteren.

Hidde Poes 3 jaar


Hallo iedereen, 

 

mijn naam is Hidde. Ik ben samen in de Villa terecht gekomen met 3 andere vriendjes. Een lieve mevrouw gaf ons eten, samen met nog een oudere kat. Die lieve mevrouw had zelfs een groot hondenhok omgetoverd tot een warm slaapplaatsje met stro, zodat we lekker warm zaten. We zijn bij die mevrouw terecht gekomen omdat ons baasje naar een verzorgingstehuis is verhuist, en hier zijn katten niet toegelaten. :(

Ik moet je eerlijk vertellen, ik en mijn andere 3 vriendjes waren enorm boos, schuw en bang. Aaien is een no go, dichtbij komen liever ook niet. We zijn allen nagekeken door de dierenarts, zijn geholpen en verzorgd. Ik ben trouwens Fiv+, dat wees de test uit. Na een tijdje zagen de Villa verzorgers dat 2 van mijn vriendjes echt ongelukkig waren in de Villa. Hoe lief de mensen hier ook zijn, ze kunnen niet wennen aan het opgesloten zitten. Ze mochten terug verhuizen naar de meldster, waar ze eten krijgen een warme slaapplaats, en de vrijheid die ze verkiezen. Ik en Sam blijven in de Villa. Boos ben ik allesinds niet meer, maar wel erg bang. Ik verstop me graagg liefst in een hoek, onder de zetel, onder de kast. Maar met babystapjes kom ik er wel. Geduld is iets wat ze in de Villa goed bezitten, ik word totaal niet gepusht of gedwongen. Ik mag op eigen tempo openbloeien. Ik durf nu zelfs al eens als het natvoer in de kamer wordt gezet naar het bakje toe te gaan, als de verzorgers nog in huis zijn.  

 

Pootje, Hidde. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg