Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Wammes Kater 7 jaar

>

Goedenavond lieve mensen. Mijn naam is Wammes en ik ben een slimme jongen.
Ik werd gevonden in een keldergat en besloot daar dus gewoon niet meer uit te komen. Ik was mijn zwerversbestaan beu, ik zag niks meer door mijn oogjes, ik vond het genoeg geweest dat stomme straatleven.
Eerst heb ik ervoor gezorgd dat de brandweer langskwam. Dat was een eitje. Ze vonden me meteen al zielig. Ik probeerde in een onmogelijke houding te gaan liggen, zodat ze me er niet meer uit kregen. Oke, missie geslaagd. Nu moesten ze wel Zwerfkat in Nood bellen, dus in die tijd ben ik wat gaan duimendraaien en vooral heel onmogelijk te blijven liggen.
En ja hoor, daar kwamen ze. Pak me maar eruit jongens, ik werk wel mee, no problemo!
Nou, ik zat in het reismandje, ik heb dat weer goed gefikst, vond ik zelf.
Ik hoopte wel dat ze snel iets aan mijn oogje gingen doen, want die deed kei veel pijn. Maar alsof ze me hoorden, werd ik al vrij snel geopereerd. Oog eruit. Blijkbaar hoognodig, want daar zat iets wat daar helemaal niet hoorde!
Ik mocht revalideren bij de jongens en meisjes in Villa Vagebond. In het begin had ik een beetje aanpassingsprobleempjes, want ze wilden me aaien. Ik zie niks, dus je snapt em. Ik schrok echt joh. Even tegen me praten, zodat ik weet dat er wat leuks gaat gebeuren, werkt altijd.
Nu laten ze me vooraf even weten dat ze dichtbij me zijn. Lief. Ik weet nooit wanneer de aai komt, maar daarna mag je los, en toon ik mijn dankbaarheid <3
Blindheid is iets waar je even mee om moet kunnen gaan, vind ik ook normaal. Toch weet ik mijn weggetje feilloos te vinden. Het luikje naar de buitenren, de slaapplekjes en ja... ook weet ik jou te vinden. Ik blijf slim ;-)
Goed, ik zoek dus een huisje voor altijd. Mijn persoon voor altijd. Ik weet dat hij/zij bestaat, maar nu begint mijn zoektocht.
Ik heb er heel veel voor over gehad, om hier te belanden, ik bedoel maar!
Zin in een leuke date? Ik zou de weg  niet naar jou kunnen vinden, maar als jij tot hier komt, zal ik wel de weg naar je hart ontdekken...


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg