Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Joep valt onder onze aids positieve katten. Joep heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Joep op afstand adopteren.

Joep Kater 5 jaar

>

Joep geplaatst na 2 jaar opvang ♥

Zijn opvangmama vertelt:
"Lieve Joep, Joepie, Joepie de poepie, ons heerlijke fluffy ventje.
Na bijna 2 jaar in onze opvang te hebben gezeten, werd jij EINDELIJK geplaatst! Je hebt er even op moeten wachten maar dan heb je ook wat ♥
Alles, waarvan ik denk dat jij leuk vindt, is er.
Jij houdt namelijk niet zo van steeds wisselende gezichten. Nee, het liefst hield jij het bij max. 2 mensensnoeten. Intens genieten kon jij van streeltjes en aaitjes en lieve woordjes. Eenmaal het vertrouwen gewonnen is, was kwijlen van genot het resultaat. Heerlijk manneke! Schuw noemden ze jou soms. Nee hoor, Joep is niet schuw, hij is heel verlegen en een beetje selectief. Daarom was de keuze voor een huishouden dat bestaat uit één persoon, een lieve mevrouw, snel gemaakt. Je hebt zoveel liefde te geven!
Katten! Die moeten er zijn! Want jij houdt van andere poezels. Het werden er zelfs vier in alle leeftijdscategorieën. Want in de opvang voelde jij je aangetrokken tot allerlei katjes. Van kitten tot oma, jou maakte dat niet uit. Jij gaf ze allemaal stevige kopjes.
En dan last but not least, een BUITENREN! Die had je in de Villa ook en daar was je vaak te vinden. Met je snuitje in de zon, kriebelende grassprietjes aan je buikje, genietend van de natuur, jah, daar genoot jij ontzettend van.
Ik zie jou daar al zitten, in je nieuwe buitenren, met je nieuwe huisgenootjes, en ’s avonds een snoepmomentje, want ook daar kon jij zo naar uitkijken over de dag.
Het ga je goed allerliefste Joep!"
Jouw opvangmama ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg