Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Joep valt onder onze aids positieve katten. Joep heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Joep op afstand adopteren.

Joep Kater 3 jaar


Hai! Joep hier! Mij zagen jullie nog niet veel op facebook passeren maar ik heb gewacht tot le moment suprême! Vandaag dus. Want het goede nieuws is dat ik op zoek mag naar een nieuwe thuis. Vroeger ben ik aangewaaid bij de melders en heb ik jàren in Kinrooi gewoond maar men ging verhuizen en ik kon niet mee. Ach… niet erg.Wat een ietsiepietsie erger is, is dat ik aidspositief werd getest. Maar hey! Ik voel mij zo fris als een hoentje en ik heb bewijzen! Ik weeg maar liefst 7,5 kg en kijk helder uit mijn oogjes! Ik ben niet alleen een grote en stoere kater maar ook vanbinnen ben ik goed voorzien! Mijn hart is immens groot en klopt van vreugde voor tweevoeters. In de ochtend (als alle kattendeurtjes naar buiten) kan ik echt genieten van een knuffelsessie met het personeel. Maar owee! Als het kattenluikje opengaat! Dan ben ik foetsie naar buiten en kom ik niet binnen tot het tijd is. Binnen is me namelijk wat te druk. Ik zoek een rustig huisje waar ik langzaam kan loskomen. Gezien ik een zonneklopper ben en graag buiten zit, zou een afgesloten tuin of buitenren een héél groot pluspunt zijn! Bon, laten we er geen doekjes omwinden. Zal ik met dé hamvraag op de proppen komen? Hier komt ‘ie! Wiens levensgezel mag ik zijn? Interesse? Neem volledig vrijblijvend contact op met kattenbemiddeling. Ps. Deze kunnen je tevens wat cijfertjes geven i.v.m. jonge aidspositieve katten die nog jààààren geleefd hebben! Laat mijn fiv+ status je niet weerhouden om mij in je hart te sluiten!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg