Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Delina Poes 7 jaar


Hoi,
 
Ik ben Delina, een, al zeg ik het zelf, mooi zwart meisje van 7 lentes jong. Samen met mijn broer Joep, liep ik al jaren rond te zwerven. Een lieve mevrouw gaf ons eten en drinken, maar toen zij ging verhuizen konden wij niet mee. Gelukkig liet ze ons niet aan ons lot over en bracht ons naar Villa Vagebond. 
 
En hier zit ik dan.... ik ben nogal een schuchter meiske, maar hey... ik ben wel heel vriendelijk hoor. Ik heb een hartje van goud, ik heb alleen wat meer tijd nodig dan sommige andere bewoners van de Villa. Als je me heel rustig benaderd dan is er niks aan de hand. 
 
Ik heb laatst de betekenis van mijn naam eens op laten zoeken. Ja je leest het goed, op LATEN zoeken. Zoiets doe je niet zelf natuurlijk, een kat heeft niet voor niks personeel. Afin, Delina betekend: Nobel en   vriendelijk. Voilà... ik zei toch dat ik vriendelijk ben. En nobel... ja ik heb alleen maar goede bedoelingen. 
 
En dat is nou precies waar ik naar op zoek ben. Iemand die ook goede bedoelingen met mij heeft. Iemand die mij de tijd geeft die ik nodig heb om uit mijn schulp te komen. Iemand met een lekker warm mandje waarin ik heerlijk droompjes kan doen. Naar buiten hoef ik niet persé, ik blijf liever binnen.  
 
Dus lieve mensen, ben je op zoek naar een  poes zonder poespas ? Vul dan het formulier in via onderstaande link en wie weet kom jij dan binnenkort voorzichtig kennis met mij maken. 
 
Tot snel hè?
 
Vriendelijke groet van Delina. 

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg