Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Wolleke valt onder onze aids positieve katten. Wolleke heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Wolleke op afstand adopteren.

Wolleke Kater 9 jaar

>

Wolleke woonde al een tijdje bij Buddy Kat in Tongeren maar de laatste tijd sukkelt hij toch geregeld met terugkerende ontstekingen in zijn bekje wat opgevolgd werd door onze dierenarts maar door de hogere frequentie is nu nauwere opvolging nodig en dus verhuisde Wolleke naar Maaseik omdat de dierenarts hier echt kind aan huis is. Hij doet hier namelijk wekelijks zijn ronde.

Wolleke zelf is niet onder de indruk en voelt zich goed bij zijn nieuwe vriendjes in de jungle kamer. Hij kroelt er op los met de verzorgers en het kantoor is ook 1 van zijn favoriete plaatsjes om een uiltje te vangen terwijl hij oogluikend de administratie observeert. Haar hand moest maar eens uitschuiven terwijl hij het niet gezien heeft? Erg! Dan zou hij extra knuffels missen! Want Wolleke voelt zich helemaal in zijn sas als hij maar bij mensen kan zijn en knuffelen!

Nou Wolleke!? Welkom en geniet van je nieuwe vriendjes en personeel!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg