Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lori Poes 5 jaar

>

Pour un flirt avec toi
Je ferais n'importe quoi
Pour un flirt avec toi
Je serais prêt à tout
Pour un simple rendez-vous !

Bonjour,

Lori ici ! Hoe vind je mijn intro (gestolen van een bekend Frans liedje)? Ik meen het, hoor! Voor een rendez-vous-ke met jou, doe ik alles! Maar bon, laat me eerst mezelf eens voorstellen. Op 25 juni kwam ik Villa Vagebond binnen met hier en daar een mankementje. ’t Is te zeggen: een ontstoken bekje en kale plekken. Inmiddels zijn deze kwaaltjes allemaal verleden tijd dankzij de goede zorgen van nonkel Brecht en de verpleegsters annex verzorgsters. Nu dit alles achter de rug is, mag ik natuurlijk op zoek naar een nieuwe thuis. Liefst kom ik terecht bij rustige mensen want ik houd niet van drukte. Dan ga ik een plekje zoeken in een krabpaal of onder de zetel. Daarom zijn kleine kindjes niet echt aan te raden. Zoals je in het filmpje merkt, kan ik genieten van een flinke aaisessie al moet je mij wel even tijd gunnen maar eenmaal ik je vertrouw, kan je mij goed benaderen.
Zo, dat is het! Kort en bondig! De vraag is: wat ga jij doen? Mailen en een rendez-vous-ke organiseren? Nou, dat zie ik helemaal zitten! En dan kom ik lekker bij jou flirten en hengelen voor dat gouden mandje. Tot binnenkort?

Au revoir!
Lori 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg