Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mo Kater 3 jaar


Yo!

Mo is in da house! Ik verblijf al een tijdje in Villa Vagebond maar ik verschijn niet zo veel op facebook omdat ik niet graag in the picture sta. Zeker bij binnenkomst voelde ik mij niet zo lekker bij mensen maar dat is tegenwoordig minder het geval. Ik begin mij meer en meer open te stellen voor de verzorgers. Oke, eerlijk? Ik heb nog heel veel tijd nodig en moet nog verder openbloeien maar ik voel me nu al zo ontspannen bij het personeel, dat ik zelfs ga spelen als ze naast mij zitten. Hoe dapper is dat voor een rasechte zwerver? Men heeft beslist dat ik op zoek mag naar een eigen huisje. De vraag is echter: wie heeft nog een plaatsje voor mij? En wie stelt niet te veel eisen?

Mo (kater, 2 jaar)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg