Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Imke Poes 4 jaar


Hallo,

Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben Imke. Vroeger woonde ik in Aalst. Toffe stad, hoor maar niet voor zwerfkatten. Vandaar dat ik ingevangen werd en nadien mocht verhuizen naar Maaseik. In het begin was ik erg onder de indruk van het hele gedoe maar ik heb al babystapjes vooruit gezet. Qua ingesteldheid ben ik nog altijd een voorzichtig poesje maar tegenwoordig ga ik al eens snuffelen aan de handen van de verzorgers. Hey! Ik vind dit van mezelf een hele prestatie want vroeger vond ik mensen echt eng.  Men heeft dan ook besloten dat ik mag verhuizen bij mensen die mij in mijn waarde laten en niet verwachten dat ik op ’t schootje kom zitten.  En waar ik tevens (op termijn) buiten mag. Kindjes zijn niet aan mij besteed. Andere katten, daarentegen, daar heb ik geen probleem mee.  Wie heeft nog een plaatsje voor mij?

Imke (poes, 3 jaar)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg