Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Toby valt onder onze aids positieve katten. Toby heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Toby op afstand adopteren.

Toby Kater 2 jaar

>

Hallo mensen, ik ben Toby,

Schattige rosse kater met het tongetje uit zijn mondje. 

Nee ik steek niet de draak met je, het is gewoon mijn ding. Dat maakt mij Toby. 

Ik neem je even mee terug in de geschiedenis. Nee.... niet heel ver. Ik ben pas drie jaar, dus heel veel geschiedenis heb ik niet. 

Ik kwam in Villa Vagebond terecht nadat ik bij een vangactie naar ome Brecht was gebracht. Ik had uitdrogingsverschijnselen. Niet fijn hoor. Maar gelukkig ben ik daar bovenop gekomen. Ook kwam daar bij een test uit de bus dat ik Fiv positief ben. Maar dat vind je toch niet erg hè? 

Zo en nu weer snel back to the future. Je moet niet in het verleden blijven hangen, dat is niet goed voor je. 

Hier in de Villa heb ik het wel naar mijn zin. Ik heb genoeg vriendjes en vriendinnetjes hier. Lekker gezellig, hou ik wel van. Het gezelschap van mensen vind ik minder. Niet dat ik jullie tweevoeters niet leuk vind, maar zo echt cozy bij je komen liggen en aaitjes en knuffels in ontvangst nemen.... nah.... niet echt mijn ding.

In het begin moest ik helemaal niks van mensen hebben, ik nam gelijk de pootjes. Ik dacht bij mezelf: ja dáááág de groeten.... zoek maar een andere kat om mee te kroelen. Aangezien ik toch wel nieuwsgierig ben heb ik stiekem die kroel sessies met een andere kat gade geslagen. Tot mijn verbazing genoot die kat daarvan! Asjemenou dacht ik, zal dat dan toch fijn zijn? 

Dus langzaam maar zeker heb ik de verzorgsters wat dichterbij laten komen. Ik neem al niet meer zo snel de pootjes. Ze mogen al aardig dichtbij me komen. Ik snuffel zelfs wel eens dapper aan hun hand. Aaien en knuffelen vind ik nog een stapje te ver gaan. 

Over stapjes gesproken.... ik stap ook graag naar buiten als ik daar zin in heb. Lekker op de frisse lucht, doet je goed hoor!

De volgende stap ik mijn leven is een thuis zoeken, waar ik mezelf mag en kan zijn. Waar ik alle tijd krijg die ik nodig heb om aan je te wennen en waar ik veilig naar buiten kan. 

En ik ga nu niet op de zaken vooruit lopen, maar... wie weet wat er allemaal kan gebeuren als ik vertrouwen in je heb gekregen.

Stuur je een mail naar de dames van de kattenbemiddeling? Die zitten al te popelen om een date te regelen. 

Ik ben te herkenen aan het schattige tongetje, neem jij een snoepje voor me mee? Dan weet ik dat je voor mij komt.

Nou tot snel dan hè? 

Een vrolijke groet van Toby. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg