Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ave Kater 16 jaar

>

Ave

Lieve mensen. Ik vind het lief dat ik mezelf op dit grote medium mag promoten. Ik heb geen idee hoe dit allemaal werkt, maar gelukkig heb ik hulp en geef ik het graag uit handen. Ik ben nl. van de oude generatie, zo van: 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.' Geen toeters en bellen voor mij. Alhoewel, je mag trommelen wat je wil, ik hoor het toch niet :-)
Yep, ik ben doof en niet zielig. Gewoon een oude ziel die op een dag verweesd op straat liep, geen eigen huis, geen plan in mijn hoofd. Ik wist niet waar naartoe en kende de gevaren in de grote wereld niet. Ik kon gerust midden op de baan een beetje voor me uit zitten staren, het leek erop dat ik levensmoe was, maar ik had gewoon geen idee. Snap je? Ik hoorde de gevaarlijke razende gevaartes niet.  Ik vond het ook helemaal niet leuk, geen survivor skills, niks nada.
Maar ik ben van straat gehaald en woon nu tijdelijk in het kattenasiel Villa Vagebond. Mooi ingericht hier, niks op te zeggen. Ik koos voor de strandkamer. Beetje in de schaduw liggen, naar de bootjes turen en alle soortgenootjes gehaast  voorbij zien rennen. Dat ren en vliegwerk heb ik al lang geleden achter me gelaten. Ik ben gesteld op een beetje rust.
Ik hoop dat ik op mijn ouwe dag nog een beetje van iemand mag gaan houden, een eigen huisje kan veroveren en een allerliefst persoon tot mijn beste vriend/vriendin mag benoemen.
Tot die tijd wacht ik...
Ben jij mijn persoon?  Dag lieve mensen, hopelijk tot... ?
Kus Ave Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg