Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Baron valt onder onze aids positieve katten. Baron heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Baron op afstand adopteren.

Baron Kater 4 jaar

>

Ik ben het, Baron.
Alweer een Griek die zijn intrek mocht nemen in Huize Villa Vagebond. Nu, er is natuurlijk een piepklein verschilletje met de andere Griekjes, ahum. Ik ben van het blauwe bloed, stam af van een adellijke familie en kreeg de naam Baron. Vond ik cool.
Ik vroeg me wel af waar mijn kasteel was gebleven en wie er met mijn kroon vandoor was gegaan, maar tot op heden heeft zich nog niemand gemeld.
Ach weet je, er staat hier in de bergenkamer een troon waar ik gretig gebruik van maak, en verder ben ik niet zo'n torentjes-typ. Ik banjer ook, net als iedereen, vrolijk door de gangen en paradeer door het groene struikgewas met mijn neus al snuffelend door de bloempjes. Een buitenren is zo gek nog niet. Wedden dat mijn koninklijke familie niet zo'n mooie buitenren heeft? Nah.
In een ver ver verleden, toen ik nog woelige periodes kende, raakte ik aids-positief. Geen drama, maar is wel een dingetje waar men toch van op de hoogte moet zijn. Ik voel me kei fit en ga zeker niet de zieligerd uithangen, want ik heb nog een lang leven voor de boeg.
Dus ik loop wat door de kamers te kuieren, af en toe moet ik iemand streng toespreken, en het personeel hier is goddelijk!
Er worden hier uitbundige streeltjes uitgedeeld, waardoor ik luid knorrend mijn genoegen laat blijken. Tof.
Maar... ik zit hier dus wel mooi te wachten,totdat er iemand door de voordeur stapt en zegt: "Waar is die beroemde fantastische Baron? Daar wil ik wel eens een babbeltje mee voeren. En bij een klik, gaat deze grote meneer gezellig met me mee."
Dat zou toch wel iets zijn... en dromen zijn geen bedrog!
Ik ben een leuke kerel, en wie wil er nou niet een heer van stand in zijn woonkamer hebben om mee te pronken. Met mij kun je voor de dag komen EN we kunnen samen zalig knuffelen en kopjes uitdelen.
Zullen we daten? Een waardige kus van mij, Baron x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg