Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tijs Kater 16 jaar


Een kleine week geleden kwam Tijs binnen. Even recapituleren: hij liep wankel en was ernstig ondervoed (slechts 3,63 kg). 
Dinsdag is hij nog eens bij Brecht geweest omdat we merkten dat hij nu ook heel stroef liep en mankte. Echter waren zijn teennagels ingegroeid, dus werden deze allemaal onder handen genomen. Tevens zijn er foto’s van zijn rug gemaakt en jah… ernstige spondylose. Hiervoor krijgt hij nu een pijnstiller en speciaal JD voer. Ook moeten we zijn verlept oortje in de gaten houden want daar kan ear necrose van komen. Voorlopig wordt het ingesmeerd met een zalfje. 
We hebben hem nu op 16 jaar geschat. Maar ach, dat is maar een getalletje. Wat telt is dat hij gered is en geniet van knuffeltjes en zijn potje eten. Tijs is echt een superlief dier en heel zacht van karakter!


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg