Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lina Poes 9 maanden


Maak kennis met Lina!

Amper 7 maanden jong en al tot pechvogel van de maand gekroond. Lina komt uit Antwerpen waar ze een aanrijding overleefde. Als gevolg hiervan heeft ze geen controle over de sluitspieren en haar blaas. Daardoor moet deze verschillende keren per dag leeggedrukt worden en baasje zat dit niet zitten. Ach, geen nood. Wij nemen met plezier de zorgen over en gelukkig heeft ons Greetje fluwelen handen die feilloos de blaas vinden en leegknijpen. Dat is zo gepiept! Tevens krijgt ze medicatie om te helpen de sluitspieren te controleren en ook fibrevoeding om de darmflora op peil te houden. Lina zelf laat het niet aan haar hart komen. Ze is een enorm knuffeltje en wil het liefst op ’t schootje zitten en eindeloos knuffelen. Zo’n dankbaar diertje!

Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg