Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bregje Poes 18 jaar


Bregje geplaatst!

Afgelopen week zijn er een paar katjes geplaatst, ze komen allemaal nog aan bod, maar deze wilden we toch heel graag meteen met jullie delen. Onze Bregje, ons omaatje mocht zaterdag verhuizen!!
Meer dan een jaar in opvang, ons hoogbejaarde dametje...
Er was al vaker interesse voor haar geweest, maar het liep op niets uit. Ze heeft zo haar medische dingetjes, haar omgeving moet gestructureerd zijn. Eigen mandje, kattenbak en eten binnen bereik. Bregjes eigen wereld in jouw wereld zeg maar.
Deze mensen hebben hier heel goed over nagedacht en wilden haar dat plekje geven. De keuze voor Bregje was een weloverwogen, bewuste keuze. Ook wij maakten ons wel even zorgen, moesten we haar nog wel laten verhuizen? Maar na goed overleg, besloten we dat we Bregje absoluut wilden laten genieten van de rust in een eigen huis, met haar eigen mensjes, ook al laat ze zich nog steeds niet echt aanraken. Door de tijd heen is ze onze aanwezigheid op de een of andere manier toch gaan waarderen. Haar mandje verhuisde uiteraard mee, dat hoort bij haar.
Haar veilige plekje, dus dat wilden we haar echt niet ontnemen.
Het was even slikken voor iedereen, maar we ontvingen al een geruststellend berichtje van Bregje, al liggend in haar eigen mandje :-)
Dag lief omaatje, hopelijk mag jij nog een hele tijd genieten van een gezapig leventje. Het ga je goed lieve schat x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg