Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Guusje valt onder onze Speciale Zorg Katten. Guusje heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Guusje op afstand adopteren.

Guusje Kater 15 jaar


Welkom Guusje.

Even geleden kwam Guusje binnen. Hij werd eerder gevonden aan de Delhaize in Bocholt, erg mager en doof maar wat een superlief en zachtaardig diertje is het! Hij wordt op minstens 14 jaar geschat en de snaptest was negatief. Verder werd er bloed genomen voor onderzoek waaruit blijkt dat hij hepatitis heeft. Daar kunnen epileptische aanvallen uit voortkomen wat zaterdag helaas ook gebeurd is. Daarom verblijft hij nu in een gastgezin om hem beter te kunnen monitoren en zijn medicatie te geven. We hopen dat we ons opaatje er terug bovenop krijgen!
Hij is in ieder geval zeer tevreden bij het gastgezin. Slaapt op bed, schreeuwt om eten en doet alsof hij er altijd gewoond heeft. Bovendien gaat het prima met de andere katten en hij wordt volledig geaccepteerd in de groep.

Komaan Guusje! Snel beter worden hé!? Je bent alleszins in goede handen!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg