Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lucas Kater 4 jaar


Hallokes,

Ik kom even op internet piepen om te melden dat ik vrij ben voor adoptie. Ik ga er niet te veel tralala aanhangen. Gewoon, kort en bondig: ik ben een rustige, brave, gemoedelijke kater die houdt van aandacht. Andere katten zijn niet zo mijn ding al tolereer ik ze wel zolang ze niet in mijn persoonlijke ruimte komen. Mijn vorige eigenaar verhuisde en liet mij gewoon achter. Dat vond ik uiteraard niet leuk vandaar dat ik op zoek ben naar een loyaal baasje die met mij een verbintenis wil opbouwen voor het leven, niet voor even. Been there. Done that. Not my cup of tea... Wie o wie mag ik plezieren met mijn knappe looks maar vooral mijn zachte inborst en peperkoeken hartje!?

Lucas (kater, 4 jaar)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg