Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lou valt onder onze Speciale Zorg Katten. Lou heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Lou op afstand adopteren.

Lou Kater 4 jaar

>

Begin december kwam Lou binnen. Ziek, met vuile vacht, kwijl uit zijn bekje, letsel aan de tong en hij rook heel vies. Bovendien was hij erg onder de indruk, bang en niet te benaderen. Maar hoe gaat het nu met hem? Wel, Lou stelt het goed! Het is een lief en aandoenlijk ventje. Soms blaast hij nog eens maar dat is maar show. Hij moet zijn reputatie van straatboefje toch hoog houden? Hij heeft immers altijd buiten geleefd en dus is het logisch dat hij op zijn hoede is maar diep vanbinnen is het een echte lieverd. Als de verzorgster hem rustig benadert en haar hand tegen zijn kaakje legt, dan gaat hij helemaal los en overrompelt hij haar hand met natte neusjes.

Met andere woorden: hij is een ruwe bolster met zachte pit die stiekem mateloos geniet van aaitjes!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg