Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lou valt onder onze Speciale Zorg Katten. Lou heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Lou op afstand adopteren.

Lou Kater 5 jaar

>

Lou werd achtergelaten door zijn baasje. Hij moest zich zelf maar zien te redden. Daardoor had hij littekens opgelopen, zowel fysisch als mentaal. Bang voor mensen en enorm ziek, waren het resultaat. We lieten hem binnenkomen en verzorgden hem met medicijnen en vooral veel geduld en liefde.

Af en toe heeft hij nog eens een dipje zoals onlangs toen hij bekproblemen had maar toen werden zijn tanden getrokken en de zweren werden eveneens behandeld. Sindsdien voelt hij zich veel beter en is hij veel verandert. Nu kan hij enorm genieten van knuffeltjes. Hij rekt en strekt zich van genot, kronkelt zijn hele lijfje en produceert daarbij schattige, hese miauwtjes. Wat liefde en zorgen kunnen betekenen en veranderen voor een ex-zwerver! Beelden zeggen meer dan woorden. Louke komt er wel! Samen sterk! 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg