Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Gabriël valt onder onze Speciale Zorg Katten. Gabriël heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Gabriël op afstand adopteren.

Gabriël Kater 7 jaar


Lieve Gabriël,

Iets minder als een jaar geleden kwam jij bij ons in de opvang. Jij was onze primeur, vers gastgezin, maar al veel ervaring omdat ik het opvangen heb mee gekregen van mijn moeder. Van die lieve kleine kittentjes in opvang nemen dacht ik… Maar er was nood, ze zochten een plekje voor een lieve oudere heer met diabetes. Toen ze belde moest ik even nadenken maar zei volmondig ja hoor!
Toen werd je gebracht, een prachtige heer met een verwarde blik van wat gaat er nu weer gebeuren. Met je haren nog in plukken en vettig heb je je de eerste dagen verstopt.
Maar toen ontdekte je de bank en kwam heerlijk bij ons liggen. Knuffelen dat wilde jij de hele dag het liefste.
We moesten je nog een beetje oplappen, tandjes laten trekken, suikers op orde krijgen en weer een mooie stralende vacht krijgen. Dat is uiteindelijke allemaal gelukt.
We mochten op zoek naar jouw gouden mandje. Dat liet wel even op zich wachten. Vaker stond je op Facebook en dan kreeg je veel reactie dat je zo mooi was.
We moesten verhuizen, maar er was nog steeds niemand voor. Nou ja, geen probleem dan verhuis je maar mee. Je bleef bij je mensen dus het was goed.
Op een dag was het dan zover, er werd er gebeld voor jou. Hele lieve mensen kwamen kijken en waren meteen weg van jou. Jij liet je ook meteen aaien en gaf je goedkeuring. Je mocht mee!
Diezelfde avond kreeg ik al bericht, je lag op de bank en liet je heerlijk knuffelen. Het is helemaal jouw plekje. Bij ons is het nu wel stil , een grote lege plek op onze bank. Maar we gunnen het je zo een plek voor jou alleen, jouw eigen plek voor altijd. Lieve Gabriel het ga je goed en ik weet zeker dat ik zo af en toe nog een mooi foto van jou krijg.

Je opvangmama, Noémi


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg