Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Gabriël valt onder onze aids positieve katten. Gabriël heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Gabriël op afstand adopteren.

Gabriël Kater 6 jaar


Aangeboden: een professionele bankhanger

Goedendag, mijn naam is Gabriël en ik ben van alle markten thuis. Ik kom uw bank/sofa/zetel/stoel verwarmen zoals een echte expert behoort te doen. Niet iedereen kan dat, bankhangen, daarvoor heb je skills nodig. Ik kan het je wel leren? Je gaat zo comfortabel mogelijk op je zetel liggen, probeer te ontspannen, met de ene hand zappend of bingewatchend, de andere hand al strelend over mijn kopje, schouders, rug of kriebelend onder mijn kin. Ik maak het voor jou ook nog eens erg makkelijk, want nu komt de geoefende bankhanger in mij naar boven.
Ik zorg dat ik binnen handbereik ben, draai me zo, dat je met de minste moeite aan mijn koppetje kan. Ik zal daarbij liefjes kijken en goedkeurend knikken. Ik kan ook eventueel een biertje of wijntje voor je pakken? Moet je wel zelf even naar de keuken.
Mijn mensen zeggen dat ik wat mankeer, maar maak dat de kat wijs. Ik heb nergens last van!
Als diabeet krijg ik tweemaal daags een prikje, boeit mij helemaal niks hoor. Een prikje hierrrrr, een prikje daaaar, en Gabriël is weer klaaaar.
En dat diabetesvoer? Daar kun je me 's nachts voor wakker maken, lekker spul!
Oke, verder heb ik geen tanden meer, de tandenfee had ze allemaal nodig, en ik ben aids-positief maar zeg nu zelf... Ik zie er toch hip en cool uit? Een gezonde toet, een getraind lijf. Moet ook wel, als professionele bankhanger!
Andere katjes geen probleem,maar please geen woef... Ik heb niks met woeffies, en al helemaaaal niet die kleine formaatjes. Nope, sorry!
Kinderen vind ik erg gezellig, maar ze moeten wel kunnen knuffelen.
Heb jij een leuke bank/zetel, kleur maakt niet uit? Dan wil ik graag eens met je daten en een beetje babbelen. EN knuffelen :-)
Dikke kus van mij, Gabriël ( 6 jr)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg