Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Gabriël valt onder onze aids positieve katten. Gabriël heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Gabriël op afstand adopteren.

Gabriël Kater 6 jaar

>

Maak kennis met Gabriël!

Dit tijgertje kwam afgelopen zomer aanlopen bij de melders in Maasmechelen. Ze gaven dit aanhankelijk kereltje eten maar merkten dat hij toch erg veel water dronk. Conclusie na een ritje naar de dierenarts? Hij bleek suikerpatiënt te zijn en testte ook nog eens aids-positief. Oei!? Schatje toch! Ach, kom maar bij ons wonen. Wij gaan je in de watten leggen zodat je snel weer beter wordt. Hij krijgt nu medicijntjes (voor de zweer op zijn tong) en tweemaal per dag insuline ingespoten. Meneertje laat zich goed behandelen, is lief, zachtaardig, de goedheid zelve en een dikke knuffelkont.

Welkom lieve jongen! 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg