Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Benthe Poes 1 jaar


Ik moet jullie eens wat vertellen.  Zo ergens begin januari heb ik nogal peentjes gezweet hoor, ondanks de koude! Plots bevond ik mij nogal in een wreed rare situatie op de camping. Ik had namelijk een hongertje en mijn neusje leidde mij naar een ijzeren kooi. Ik vertrouwde het zaakje niet  maar mijn rammelende maag had de overhand en dus betrad ik behoedzaam de kooi. Je kan het al denken zeker? Inderdaad! Ineens hoorde ik een klap van jewelste. Ik zat gevangen. Maar dat was nog niet alles! Ik heb maar liefst twee dagen in dat ijzeren traliewerk gezeten en mijn oortjes vingen zorgwekkende uitspraken op, zo van: “verdrinken” en andere zaken die ik gewoonweg niet over mijn lippen krijg! Pffff! Ik huiverde van weerzin! Nog maar 7 maanden op deze wereld en ik dacht dat mijn 9 levens al foetsie waren! Gelukkig had ik een engelbewaarder want er was iemand die mijn situatie niet meer kon aanzien en zich mijn lot aantrok. Zij nam contact op met Villa Vagebond en mocht mij meteen brengen. Oef! Wat een opluchting!  Maar bovenal?! Wat een changement de décor! Van de camping naar een tof hotel, all inclusief mét fantastische bedienden! Ik ben duidelijk met mijn poep in de goeie boter gevallen! Meestal lig ik dan ook te soezen in een lekker zacht mandje. Uiteraard vind ik het heel tof om aandacht te krijgen en gezien mijn jeugdige leeftijd; ben ik steeds te vinden voor een spelletje. Kortom: lief, sociaal, jong en speels. Mijn traumatische verleden heb ik achter mij gelaten. Positief denken, is mijn motto! Wiens hart heb ik beroerd? Bij wie mag ik, in mijn prille bestaan, aan een nieuw hoofdstuk beginnen? Bij jou? 
 
Liefs,
Benthe 

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg