Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Stevie Kater 10 jaar

>

OPGEPAST! CUTENESS OVERLOAD!

Welkom blinde Stevie! Ons manneke was serieus onder de indruk van zijn nieuwe onderkomen! Dat kunnen jullie merken aan zijn nieuwsgierige tronie. Hij voelde zich meteen welkom, ging op onderzoek, genoot van de aandacht, botste af en toe ergens tegen maar verder kon hij zijn weg prima vinden. Wat zal dat geven binnen een paar dagen? Tegen dan heeft hij ongetwijfeld een gps-radartje in zijn kopje geprogrammeerd om alle obstakels te omzeilen. We doen even zijn achtergrond uit de doeken. In het verleden werden reeds de blinde Greg en Deffy van Skiathos Shelter uit Griekenland overgevlogen naar ons asiel. Deze schatjes vonden vrijwel meteen een nieuwe thuis, ondanks hun beperking. Echter, onlangs kwam er bijkomend nog een aanvraag voor Stevie binnen. De situatie was namelijk als volgt: hij woonde al zo’n 10 jaar in zijn vertrouwde omgeving, de buurt kende hem en hield rekening met hem, gaf hem eten en aandacht. Hij trok redelijk goed zijn plan ondanks zijn handicap, stak straten over en laveerde door het verkeer maar op een dag sloeg het noodlot toe en werd hij aangereden. Gelukkig was men snel ter plaatse en hij werd met spoed naar de lokale dierenarts gebracht. Stevie was erg toegetakeld, zijn gehemelte lag open waardoor hij alleen maar vloeibaar voedsel kon eten. Uiteindelijk heeft men alsnog zijn gehemelte kunnen hechten maar hij mocht niet terug naar de straat. Véél te gevaarlijk! En dus werd hij op een veilige plaatst ondergebracht maar helaas had dit ook nadelen namelijk isolatie en vereenzaming. Men kwam wel 1 keer per dag zijn bakje vullen met eten. Kreeg eveneens een liefdevolle aai over zijn bolletje maar dat was het. Daarom raakte hij erg gestrest en werd hij heel ongelukkig. De rest is geschiedenis. Zijn personeel had medelijden met hem, deed een aanvraag bij Villa Vagebond, hij werd overgevlogen en hier is ‘em dan! Welkom Stevie! Wat ben je een ontzettend lief en ondernemend schatje!


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg