Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tina Poes 10 jaar


Het verhaal van haar achtergrond is nogal triestig. Tina had namelijk een heel intense band met haar baasje en een héél goed kattenleven maar helaas… aan alle mooie sprookjes komen een einde. Haar baasje werd terminaal en wou sterven (via palliatieve sedatie) maar hij kon niet zolang er voor zijn prinsesje geen oplossing was. Familie of vrienden had hij niet. Zijn ademhaling werd heel onregelmatig maar stoppen deed het niet... Zijn verpleegkundigen konden het niet langer meer aanzien en gingen op zoek naar een oplossing voor zijn vriendinnetje. Hij wou namelijk niet dat ze naar een asiel gebracht zou worden want ‘daar maken ze haar dood’. En dus kwam het verplegend personeel bij Villa Vagebond terecht. Ons No Kill beleid sprak hen natuurlijk aan en dus werden we gecontacteerd. Natuurlijk mocht Tina binnenkomen! Omdat ze zich enkel door haar baasje liet benaderen moesten de verpleegsters haar in huis vangen. Eens dit gebeurd was en ze in Villa Vagebond was, konden de verpleegster in zijn oor fluisteren dat zijn grote liefde nu veilig was. Hij kon nu loslaten en gaan zonder zorgen.

Bij binnenkomst was Tina erg onder de indruk en vorige week kwam de dwangkooi er aan te pas om haar te onderzoeken. Maar wat bleek? Toen Brecht de kooi opende, kon hij haar gewoon aaien en kroelen. Nadien kon een verzorgster dit ook. Geen enkel gegrom. Gewoon niets. Zo braaf en dapper dat ze was! Achter die angstige facade, zit gewoon een superlief en aaibaar diertje! We zijn enorm trots op haar! Tevens is ze gevaccineerd en gechipt en uiteraard gaan we binnenkort voor haar op zoek naar een thuis waar ze evenveel liefde zal krijgen als vroeger!

Foto volgt nog!


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg