Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tina Poes 10 jaar

>

Mijn naam is Tina en ik zoek een liefdevol thuis.
Ik zal je vertellen... een poosje geleden stond mijn leven even helemaal op zijn kop. Mijn lieve baasje was zo ziek dat hij zou sterven, maar hij wilde eerst dat ik goed terecht kwam dus mocht ik naar Villa Vagebond gaan... zucht... dat is liefde hè? Ik hoop dan ook dat hij zijn rust gevonden heeft.
In het begin was ik toch wel serieus van mijn padje, maar dat is begrijpelijk toch? Ik bedoel... hoe zou jij het vinden als je opeens je vertrouwde plek moet verlaten en dan in een wildvreemde omgeving terecht komt? Juist ja... dat is wennen.
Aangezien ik een pientere tante ben had ik toch al snel door dat het hier leuk is en de verzorgers heel erg lief zijn en het aller beste met ons voor hebben. Ik heb dan ook besloten om in de keuken te huizen. Zo kan ik in de gaten houden of de verzorgers wel goed hun werk doen.... maar hey... pssstt.... dit blijft wel onder ons hè? Ook maak ik graag een wandelingetje door de Villa.
Ik ben een bescheiden meid, ik hou van knuffels en aandacht maar ik kom er niet om vragen. Met mijn medebewoners kan ik overigens goed overweg, ik hou wel van mijn rust, dus geen drukte aan mijn hoofd.
Ik zoek dan ook een thuis waar ik mijn rust kan hebben en lekker ongestoord mijn ding kan doen. Ergens waar ik veel aandacht en knuffels krijg natuurlijk. Naar buiten hoef ik overigens niet persé. Vergeet niet die lekkere zachte slaapplekjes....ooohh en lekker eten! Naja dat lijkt me eigenlijk allemaal erg logisch.

Zo nu ben je bijna klaar met het lezen van mijn verhaaltje, de volgende stap is klikken op de link hier onder om het formuliertje voor me in te vullen. Dan hebben wij vast en zeker snel een date!
Ik verheug me daar al op.

Liefs van Tina
mooie meid van 10 lentes jong.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg