Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tina Poes 11 jaar

>

Onze Tina, bij haar stervende baasje weggehaald, enorm getraumatiseerd. Weken konden we haar niet benaderen, haar ogen waren zo groot als schoteltjes. Wat hadden we met haar te doen...Gelukkig kwam er na een aantal weken een ommezwaai en begon ze langzaam toenadering te zoeken.

Inmiddels was de Villa helemaal haar thuis geworden. Wie op bezoek kwam in de Villa, trof Tina vaak aan op onze welkomstmat, voeten vegen was er niet meer bij, want de mat was standaard bezet :-)
Tina had een voorkeur voor mannen, waar ze bij vrouwelijk gezelschap nogal eens kon sputteren bij een verkeerde aanraking, was dat bij mannen een ander verhaal. Die mochten haar gewoon aaien en dan liet ze zich helemaal gaan. Wat mooi dat er nu toevallig een man voorbijkwam, die een leven met Tina wel zag zitten. De klik was er meteen en ons Tinaatje mag zich weer iedere dag gelukkig prijzen met haar eigen man, helemaal voor zichzelf. Wat zijn we blij voor jou, nu kun je je vertrouwde leventje gewoon weer voortzetten, met weliswaar een andere persoon, maar het is voor jou alles wat je maar kon wensen.
Dag lieve Tina, het ga je goed x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg