Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jefke Kater 4 jaar


Wat kan er op 1,5 jaar tijd toch veel gebeuren...

Van zwerfkat met een gewonde poot, naar Villabewoner.
Van daaruit mocht ik weer verhuizen, maar dat liep niet helemaal zoals gewenst, anders stond ik hier nu natuurlijk niet op de pagina mezelf weer wat te promoten :-)
Met mij is thans niks mis hoor, ik heb wat meer zelfvertrouwen gekregen, voelt voor mezelf stukken beter. Ik hou van tweevoeters, dat was anderhalf jaar geleden wel anders, toen zat ik diep in mijn schulp gekropen. Maar goed, genoeg over het verleden. Ik kijk met een positieve blik naar de toekomst. Ik ben wel weer klaar voor een nieuw avontuur en dan liefst niet eentje met een vervaldatum, dat is niet goed voor mijn zelfvertrouwen...
Graag wil ik ditmaal voorgoed settelen. Eventueel met een maatje die mijn positieve vibes van zelfvertrouwen weet te waarderen. Beetje ravotten in de tuin en van het goede leven genieten. Tussendoor heb ik ook nog zeker tijd om jou voldoende aandacht te geven. Ik ben niet veeleisend, heb heel wat levenservaring en zit lekker in mijn vel. Zoek je een gezellige, redelijk zelfstandige huisgenoot, dan ben ik zeker je man.
Zie ik je in de Villa? Je vindt me buiten in het zonnetje ☀️

Stoere knuffel van Jefke x 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg