Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Copain Kater 8 jaar

>

Copain est arrivé!

Deze mooie, stoere kater heeft al 't een en' t ander meegemaakt ondanks een liefhebbende eigenaar. Het geluk stond niet aan zijn kant. Gelukkig heeft hij een goede engelbewaarder!   Vooreerst was er een jager die het nodig  vond hem twee jaar geleden neer te schieten. Andere zwerfkatten  verdwenen op mysterieuze wijze... Gelukkig overleefde hij de aanslag maar nadien sloeg het noodlot weer toe en hij werd aangereden. Conclusie? Na herstel mocht hij niet meer buiten. Veel te gevaarlijk! Ook omdat de jager nog steeds in de buurt woont. De eigenaar deed een aanvraag voor opname en voor deze kerel maakten we graag een uitzondering. Hier kan hij naar harte lust en vooral veilig in de buitenrennen rond dartelen. De dierenarts heeft hem al nagekeken en hij werd in prima gezonde conditie verklaard. Tevens was de snaptest negatief, dus gaan we binnenkort een nieuwe thuis voor hem zoeken. Qua karakter is hij een hele lieve kater die al meteen komt aangehuppeld als hij mensen in zijn vizier krijgt en enorm geniet van knuffels! Bewijsmateriaal nodig? Check het filmpje! 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg