Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Steff Kater 5 jaar


Steff is in da house!

Zo’n week geleden kwam deze mooie tijger binnen. Voordien was hij komen aanlopen bij de meldster en omdat hij zo sociaal was, is ze met hem naar de dierenarts geweest voor chipcontrole. Helaas, geen chip. In eerste instantie wou ze hem zelf houden maar het klikte absoluut niet met haar eigen kat en dus belde ze allerlei instanties die haar telkens doorverwezen. Dus mocht hij bij ons binnenkomen.
Andere katten vindt hij niet leuk maar mensen daarentegen! Olala! Daar is hij verzot op! Hij wil de hele tijd knuffelen! De dierenarts heeft hem reeds nagekeken. De snaptest was negatief, hij was al gecastreerd, is gechipt en ingeënt en hij wordt op zo’n 14 maanden geschat. Weldra gaan we voor deze vocale teddybeer een leuke thuis zoeken! Stay tuned!


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg