Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nilo valt onder onze aids positieve katten. Nilo heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Nilo op afstand adopteren.

Nilo Kater 2 jaar

>

Nou, het wordt een beetje wanhopig. Ik snap het niet, mijn vrienden snappen het niet.
Ik ben al meer dan een jaar in de opvang en ik ben populair. Iedereen vindt me leuk, gezellig, grappig. Wat is er aan het handje?
Bij iedere bezoeker draai ik om de beentjes, mijn stemgeluid doet altijd mee. Mijn groene sprankelende ogen smeken, kijken jou vragend aan.
Ik ben op elk feestje aanwezig, alle bezoekers zijn gecharmeerd van mij. Tientallen handen strelen mijn kopje, ik sta vooraan bij elke fotoshoot. Wat moet ik nog doen... om de aandacht te vangen, om in jouw hartje te kruipen..
Moet ik gedichten schrijven, een serenade voor je zingen ( wil jij niet), koekjes bakken, Pirouettes draaien.
Ik miauw wat af, heb altijd wat te vertellen. Je mag me ook gerust bij het voorbijgaan een bakkie eten toeschuiven. Zo niet, hoor je het vanzelf :-D
Alleen zijn is voor mij geen probleem. Des te meer heb ik jou voor mezelf en kunnen we uuuuuren verhalen uitwisselen :-)
Ik hunker naar een eigen plekje, geen avonturen meer voor mij snap je.
Ik ben aids-positief, is dat misschien het dingetje waar mensen van schrikken? Maar kijk nou naar mij, zie ik er eng uit? Ik ga nog heeeeeel lang mee, ik ben niet ziek, mijn vachtje glanst, ik verzorg mezelf tiptop en ahum, soms zeggen ze dat ik een buikje heb. NOT!
Ik wil je betoveren, veroveren. Kijk in mijn ogen. Zij zullen stralen, vertellen, glanzen, jou doen verstommen...
Knipoogje Nilo


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg