Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Floor Poes 4 jaar


Na lang aandringen - want van mij hoeft dat allemaal niet zo - zal ik me dan even voorstellen. 

Ik ben Floor. Ze schatten me hier zo'n 2 à 3 jaar oud. 

Ik heb het niet zo op mensen, ik ben er bang van. Ik houd meer van mijn eigen soort. Samen smoezen en kopjes geven. Misschien heb je me samen met Janneke op de foto gezien? Ja, met katten vind ik het wel gezellig. En met honden ook wel hoor; mit ze maar rustig doen!

Daarom voor mij ook geen kleine kinderen. Die zijn me te druk. Dan raak ik helemaal in de stress en ga tegen de wanden op! 

Voorheen heb ik bij een gastgezin gewoond. Daar hebben ze me wel eens voorzichtig geaaid toen ik aan het slapen was. Natuurlijk merkte ik dat wel, maar ik had inmiddels wel wát vertrouwen gekregen in die mensen. Om te laten merken dat ik hen toch wel lief vond gaf ik af en toe kopjes tegen hun benen. 

In de Villa zit ik vaak buiten in de ren. Maar voor een hapje kom ik wel naar binnen. Meestal probeer ik me ergens te verstoppen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk met mijn kleur! Dan hoor ik ze zeggen: 'Oh, wat een schone die witte!'.
Hebben ze me weer ontdekt!

Zoals gezegd heb ik het niet zo op mensen, maar als je rustig bent en héél veel geduld met me hebt,  zou dat eventueel, heel misschien, wel kunnen veranderen.

Denk ik….. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg