Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dustie valt onder onze aids positieve katten. Dustie heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Dustie op afstand adopteren.

Dustie Kater 8 jaar


Dustie geplaatst!

Onze mooie man met het peperkoeken hartje mocht verhuizen.
Hij kwam 7 maanden geleden per toeval binnen, we wilden een ander katje vangen, maar Dustie liep in onze kooi. Zeer angstig en boos, dat was hij....heel even vroegen we ons af of we hem wel een plezier deden met opname in ons asiel. Maar het lot bepaalde al heel snel dat hij bij ons moest blijven, hij bleek fiv+ te zijn, dus uitzetten op zijn vertrouwde plekje was sowieso geen optie meer.
En wat zijn we daar blij om. Hij ontpopte zich in die maanden tot een lieve, ietwat timide, maar toch een grote knuffelbeer. Dankbaar voor al het goede dat hem overkomen is. Met zijn droopy oogjes, pakte hij iedereen in. Zo ook zijn nieuwe baasjes. Ze hebben reeds vier fiv + katten, dus voor hen niets nieuws onder de zon. Na een kennismaking was het dan ook snel beklonken, Dustie mocht zijn intrek nemen bij hen.
Wat zijn we blij voor jou, lieve jongen. En wat zijn we blij dat we nooit over een nacht ijs gaan en alle katjes de kans geven om open te bloeien. En als ze niet van mensen houden, ook prima! Als onze katjes maar gelukkig zijn. Voor Dustie betekende het in elk geval een wereld van verschil, van buitenleven naar huiskat, omringd door zijn baasjes die alles voor hem gaan doen. Het ga je goed lieverd. Geniet maar van alles wat op je pad komt 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg