Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Papous valt onder onze aids positieve katten. Papous heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Papous op afstand adopteren.

Papous Kater 11 jaar

>

Je hebt het gefikst Papous!

Onze knappe eigenzinnige beer is vertrokken naar zijn forever home.
We hebben Papous in februari dit jaar speciaal laten overkomen uit Griekenland, omdat hij aids-positief is. Daar zou hij weinig kans maken op adoptie, en bij ons des te meer 
Het heeft toch eventjes geduurd, eer de liefde van zijn leven op zijn pad kwam. Onbegrijpelijk, want je lacht je helemaal suf met die eigenwijze snoet.
Met zijn lange wapperende manen, pronkte hij rondjes langs onze benen. Een paar kilootjes zwaarder ondertussen, meneer van het goede leven.
Met zijn nieuwsgierige neus kwam hij altijd even koekeloeren. Dan lag hij weer een hele middag languit in de zon te rollen ( tja uit Griekenland he), en soms slofte hij wat naar zijn voerbak om te inspecteren of deze opnieuw gevuld was.
Ons hartendiefje.
Afgelopen weekend heb je je koffertje mogen pakken. De laatste verhuizing... op naar Diepenbeek! Bij jouw baasje, voor altijd. Helemaal het rijk voor jou alleen. Dat is wat he vriend!
Maak het goed, trek af en toe een sprintje, deel al jouw warme liefde met jouw persoon. Het is jou ontzettend hard gegund!!
Dag lieve beer van ons, dag Papoutje  


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg