Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bram valt onder onze aids positieve katten. Bram heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Bram op afstand adopteren.

Bram Kater 7 jaar


Ik mag mezelf gaan promoten vertelden ze mij. Nu ben ik daar niet zo goed in, mijn hele leven probeerde ik juist uit de picture te blijven, een zwerfkatje moet immers niet teveel opvallen, dan worden we als lastig ervaren...

Ik kreeg iedere dag op dezelfde tijd eten van een lieve mevrouw, laat in de avond, als niemand mij kon zien. Maar ik kreeg pijn, heel erge pijn en ik schreeuwde het uit, ik kon niet meer verder in mijn eentje. In Villa Vagebond was ik welkom, niet meer afzien, niet meer zwerven. Het bleek dat mijn gewrichten versleten zijn, daar kwam de snijdende pijn dus vandaan. Hier krijg ik iedere dag iets om me daarmee te ondersteunen en dat gaat goed. Ik ben fiv positief getest, maar daar heb ik verder totaal geen last van. Ik kan goed met andere katjes, ik ben een rustige ziel. Leven en laten leven is mijn motto. Ik val niet op, mensen zien mij over het hoofd, maar ik mag er zijn. Na al die jaren eenzaamheid verlang ik naar een thuis, waar het rustig is, waar ik mijn verdere jaren mag doorbrengen met een lief baasje. Een plekje waar ik eens veilig naar buiten kan gaan. Ik heb geen hoge eisen, gewoon een fijne plek waar ik mezelf mag zijn. En ik weet, met 231 katten in opvang, sta ik niet bovenaan de lijst, maar ik geloof in het geluk dat er vast iemand is die dit leest en mij de moeite waard vindt om voor te gaan.

Hopelijk mag ik je snel ontmoeten,

Pootje van Bram


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg