Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Fie valt onder onze aids positieve katten. Fie heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Fie op afstand adopteren.

Fie Poes 12 jaar

>

Een gouden mandje voor Fie, eindelijk...

Na 1 1/2 jaar opvang, nooit interesse in haar geweest, kwam dat telefoontje, dat ene telefoontje. En toen veranderde de wereld van Fie..
Lieve lieve Fie, wat een dag was dat gisteren. Lief meiske.
Ik kreeg 's morgens telefoon van de dierenarts dat Tristan was gestorven, ons ander opvangertje. Een uur later kwam er bezoek voor jou, een fantastisch bezoek. Bezoek wat jouw hele wereld, jouw toekomst zou veranderen.
Ik droogde mijn tranen, wreef nog eens door mijn ogen, keek in de spiegel en dacht aan jou Fie. Dit zou jouw dag worden. En JA dit werd jouw dag! En met alle recht.
Fietje kwam in mei 2019 bij ons binnen. Ze had een slechte vacht, ze was zo ontzettend bang EN, aids-positief. Ze kwam eerst binnen bij ons kattenasiel Villa vagebond. Daar verbleef ze enkele maanden, maar ze was daar niet op haar plek. Ze liep wat verloren, maakte geen connecties, het was veel te druk voor haar.
We besloten Fietje te verplaatsen naar Buddy Kat zelf, onze kleinschalige opvang bij mij thuis. Dit was een zeer goede beslissing geweest, want haar bange hartje maakte een sprong in het diepe. Binnen enkele dagen konden we haar al strelen, wat was ze dapper.
Maanden verstreken, zelfs meer dan een jaar. Haar ontluikende karakter, haar adembenemende schoonheid bleef niet anoniem. Eindelijk, eindelijk kwam er telefoon voor haar. Twee zeer lieve mensen van heel ver, voelden op afstand onmiddellijke liefde.
Vandaag kwamen ze op bezoek. Wat een zenuwen...
Fietje was sterker dan ik dacht, ze overwon haar diepste angst en rende niet weg. Sterker nog, ze bleef zitten en was nieuwsgierig naar haar nieuwe mensen. De liefde werd beklonken met een ondertekend contract en toen mocht ze mee. Mee naar een plek waar ze alleenrecht heeft, waar ze ontzettend veel aandacht krijgt, waar een buitenren voor haar gebouwd wordt, waar geduld en warmte de boventoon voert.
Het ga je goed Fietje, ons knappe koppetje, gevoelig hartje. Meisje, je hebt het gefikst! De tranen komen opnieuw, maar ditmaal voor jou, van ontroering, van pure liefde voor jou.
Dag meiske lief, dag Fietje <3
Jouw hoofdverzorgster en ook jouw twee andere lieve verzorgsters x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg