Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Honey Poes 8 jaar

>

Zachtjes moet ik zuchten. Ik laat mijn kopje eventjes hangen en mijn schouders voelen gespannen.
Hoe moet ik mezelf voorstellen als ik eigenlijk geen jolig, vrolijk verhaaltje kan maken. De opdracht: "Stel jezelf voor, positiviteit, geef er een swinggg aan, maak er wat cools van, laat de mensen lachen." Ik weet niet hoe, ik weet echt niet hoe. Gewoonweg... omdat ik niet gelukkig ben. Het is de simpele waarheid. Ik ben erg in mezelf gekeerd, sinds ik in het toch-echt-wel-prachtige- kattenasiel Villa Vagebond ben beland. Het is mijn ding niet.
Het is zo ongelooflijk druk, ik hou daar niet van. Er zijn teveel katjes, teveel verschillende gezichten, er is te weinig tijd...
Ik ben na 8 jaar teruggekomen van plaatsing. Ik woonde samen met een kater waar ik heel bang voor was. Ik verschool me in een hoekje en ging uit pure stress heel hard aan mijn vachtje likken.
Ik kwam terug... wist me geen houding. Ik ben een zachtaardig meisje, een peperkoekenhartje, maar te gevoelig voor al die wisselingen. Te gevoelig voor al die drukte, al die katjes.
Ik krijg druppeltjes tegen de stress, ze proberen me uit mijn huisje te krijgen, maar... mijn huisje heeft een deur en die hapert nogal.
Ik geniet intens van streeltjes, zachtjes hoor je mijn gespin, ik wil zo ontzettend graag geliefd zijn, vertroeteld worden, een band opbouwen, de glans weer in mijn ogen krijgen.
De kittentjes vinden huisjes, de sociale open katjes mogen hun koffertje pakken.
Ik ben te onzichtbaar voor bezoek, niet joviaal genoeg. Maar ze moesten eens weten.
Ze moesten eens weten hoeveel liefde ik te geven heb,  hoe zachtaardig ik ben, hoe gelukkig je mij maakt als je tijd neemt en bij me komt zitten.
Ik zoek een huisje zonder andere dieren, zonder kindjes, gewoon... een rustig huisje waar ik mezelf kan zijn en mezelf kan ontplooien. Kan ademen, kan loslaten, de deur van mijn huisje kan oliën ...
Heb jij die wonderolie? Wil jij mijn beste vriend worden, voor het leven, voor altijd?
Een zachte blik en een kopje van jouw Honey x


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg