Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Honey Poes 8 jaar

>

Onze lieve, timide Honey is geplaatst. Ze had het zo nodig om een eigen plekje je krijgen. Groot was onze vreugde dan ook, toen er mensen voor haar op bezoek kwamen. Rustige mensen, geen andere huisdieren en veel tijd voor ons lieve meisje. Honey is erg stressgevoelig, ze verbleef in diverse gastgezinnen waar ze kampte met stresslikken, een stressblaas, kortom een zeer gevoelig katje.

Ook nu werd ze na de verhuizing behoorlijk ziek. Uiteraard gingen haar nieuwe baasjes meteen met haar naar de dierenarts. De diagnose was fip en inslapen was het advies van de dierenarts......
Omdat de bloeduitslag totaal niet wees op fip, zijn we samen met de adoptanten naar onze eigen dierenarts gegaan. Hij heeft Honey een weekendje onder zijn hoede genomen en ze bleek geen fip, maar obstipatie te hebben. Vervelend, maar zeker niet dodelijk. Honey is nu helemaal opgeknapt. Ze eet goed, speelt en knuffelt er op los. En wij? Wij hebben behoorlijk moeten slikken, omdat een verkeerde diagnose zomaar haar leven had kunnen kosten.
Heel triest hoe snel er euthanasie op een diertje geplakt wordt, zonder naar een verdere oorzaak te zoeken. Lieve Honey, we zijn intens blij voor jou, blij dat je er nog bent en blij dat het zo goed met je gaat.
Geniet van alle liefde en aandacht voor jou alleen, je hebt het zo verdiend 
Dag lief meisje x


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg