Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sansa Poes 7 jaar


En ook onze Sansa mocht gisteren verhuizen. Sansa kwam twee maanden geleden bij ons binnen, ze liep rond met een vervilte vacht die helemaal los aan het komen was.

Haar onzekerheid zorgde ervoor dat we haar niet in een drukke omgeving konden plaatsen. We kijken uiteraard altijd heel goed naar de behoefte van een katje, het katje komt altijd op de eerste plaats. Een mevrouw zag Sansa op facebook voorbijkomen. Ze was zojuist haar eigen katje verloren vanwege ziekte. Eigenlijk was ze helemaal nog niet op zoek naar een ander katje, maar haar interesse was gewekt.
Ze wilde graag eens komen kennismaken en bij een klik, zou ze Sansa over een paar weken komen ophalen. Gewoon, om alles even een plekje te kunnen geven en het huis klaar te maken voor de komst van Sansa, ook had ze dan wat meer vrije dagen. Dat liep even anders....Sansa voelde zich meteen op haar gemak bij haar en er was overduidelijk een match.
De dag na het bezoek belde ze ons, om te vertellen dat ze Sansa deze week al kwam ophalen. We waren stiekem heel opgelucht, want Sansa voelde zich in de Villa niet top. Teveel prikkels om haar heen. Mevrouw had dat ook wel gemerkt, dus dan is de beslissing zo gemaakt. Soms moeten dingen gewoon lopen zoals ze lopen en voor Sansa is dit geweldig fijn. We gunnen hen samen een hele mooie toekomst!
Dag lieve Sansa, geniet maar van alle liefde om je heen x 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg