Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lola valt onder onze aids positieve katten. Lola heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Lola op afstand adopteren.

Lola Poes 3 jaar


Lola

Hallo, mag ik me even voorstellen? En wat over mezelf vertellen?
Ik ben Lola, 3 jaren jong!
Maar door alles wat ik al heb meegemaakt voelt het al wel veel ouder.
Voordat ik hier in Villa Vagebond kwam wonen zwierf ik wat rond. Je weet wel, over straten, door tuinen en parken, altijd op zoek naar wat eetbaars en een slaapplek.
Maar …. nooit alleen, ik maakte deel uit van een grote groep hangjongeren. Maar dan zonder kattenkwaad. Ja, dat zou je niet verwachten hè! 😉
Het was altijd heel gezellig in onze groep. Zo gezellig dat ik opeens zwanger was. Toen bedacht ik me dat ik dan maar eens werk moest maken van een mooie plek waar ik mijn jongen ter wereld kon brengen én waar de drie V’s waren, je weet wel: Voedsel, Veiligheid en Vriendelijkheid!
En ineens wist waar ik moest zijn: op de kinderboerderij in Torhout. En het klopte precies, ik kreeg een kamer binnen om te bevallen van mijn 4 snoezige kittens. Natuurlijk moest ik er wel erg aan wennen dat er mensen bij me in de buurt kwamen. En die wilden dan ook nog eens aan mijn kinderen zitten! Ja, dat ging me echt een stapje te ver en blies en gromde ik de boel bij elkaar.
Alleen om ze een beetje af te schrikken hoor, want echt slaan of bijten, dat doe ik nooit.
Helaas overleed één van mijn kleintjes; de andere 3 groeiden op tot vrolijke kittens.
Voordat ik teruggezet en gesteriliseerd zou worden, werd ik getest op FIV. En wat denk je: positief. Normaal is dat een mooi woord maar nu niet: voor de stad Torhout voldoende reden om het doodvonnis uit te spreken over mijn 3 kleintjes en mij!! Ik schrok me wild.
Gelukkig was ik echt op de juiste plek beland, want de conciërge van de kinderboerderij adopteerde enkele jaren geleden Rusty (nu Remus genaamd) van Buddykat. Ze wisten dus maar al te goed, dat het perfect mogelijk is om een kat met Aids in huis te hebben. Het heeft deze lieve mensen nog heel wat moeite en geld gekost, maar uiteindelijk mocht ik worden gesteriliseerd en terug naar huis.
Gelukkig vonden zij het leven van 4 katten wél belangrijk genoeg! Pfoe, wat een geluk!
Voor alle kittens werd vlotjes een plek gevonden, maar ik, arme mama, vond maar geen thuis…
Uiteindelijk ben ik na een tijdje op de wachtlijst van Buddykat te hebben gestaan in Villa Vagebond terecht gekomen.
En het is hier prima hoor, inclusief alle drie de 3 V’s. Alleen zijn er ook vaak mensen. Door al die wisselende gezichten is het soms wat te druk voor mij. Dus trek ik me terug in de hoogste mand in de Safari-kamer. Dan kan ik alles goed overzien en zie ik mijn kattenvrienden en -vriendinnen al van ver aankomen. Dat vind ik zo gezellig en dan denk ik weer aan vroeger; niet dat ik het zwerven mis hoor, helemaal niet, maar gezellig dat we het hadden! Een echte kattenkat, euh … poes, dat ben ik!
En nu mag ik dan op zoek naar een eigen thuis!!
Liefst zoals ik had bij de kinderboerderij. Met lieve rustige mensen; en wie weet kan me ik dan net als toen bij etenstijd wel eens rond hun benen draaien en me laten aaien.
Maar het meest hunker ik naar sociale soortgenootjes aan wie ik het goede voorbeeld kan nemen .
En waar ik het vooral weer gezellig 😉 mee kan hebben!
Dus lieve mensen, kijk eens wat voor prachtig dametje ik ben! 🥰
Heb jij een plekje voor mij? Krijg ik nu binnenkort ook de kans om helemaal verder open te bloeien bij een geduldige familie? . Ik hoop het zo!!
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg