Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lola valt onder onze aids positieve katten. Lola heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Lola op afstand adopteren.

Lola Poes 4 jaar


Fiv positief en niet veel op met mensen, dat zijn toch altijd bijzondere plaatsingen. Haar verhaal nog eens...een jaar geleden kwam ze bij ons binnen. Ze werd gevangen uit een zwerfkattenkolonie in Torhout. Hoogzwanger, dus mocht ze bevallen bij de meldster thuis. Haar kittens groeiden op en Lola zou gesteriliseerd en terug uitgezet worden, omdat ze schuw was. Ze bleek met de snaptest fiv positief te zijn. Dit zou betekenen dat zij en haar kittens de dodelijke spuit kregen. De meldster kon dit met moeite voorkomen, droeg zelf alle kosten voor hen en vond gelukkig voor de kittens, al vrij snel, een fijn thuis. Voor Lola bleek dat wat moeilijker te zijn. Zij werd aangemeld op onze wachtlijst en mocht binnenkomen, nadat ze de Western Blot test kreeg, deze was helaas ook positief.
Lola heeft in het jaar bij ons zichzelf kunnen zijn, wij lieten haar gewoon met rust. Er kwamen adoptanten voorbij, die een kameraadje zochten voor hun ex-zwerfkater. Een vriendelijke kater, die dol is op lieve dames. Lola houdt ook van andere katjes, dus de rust in combinatie met een vriendje zal haar zeker goed gaan doen.
Ze zal haar tijd nodig hebben, het wennen gaat niet op een dag, maar we weten dat ze het kan.
Dag lieve snoet, maak er wat moois van ♥ 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg