Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mara Poes 4 jaar


Hoi, ik ben Mara! Eind april beviel ik van 4 flinke kittens. Ze werden gevonden door mensen, maar wisten niet dat ik er nog was. Nu ben ik niet zo'n fan van mensen, maar ik miste mijn kleintjes zo hard dat ik maar in de kooi met eten ben gelopen. Mensen vond ik echt niet leuk, maar de zorg voor mijn babies was erg belangrijk! Mijn kleintjes groeiden goed, mede dankzij die tweebenigen, en kregen bezoekjes. Omdat mijn kleintjes steeds zelfstandiger werden, kon ik me helemaal losgooien in nieuwe vriendschappen. Hier zijn namelijk nog volwassen katjes, echt suuuuperleuk! Een beetje ontdooien naar de mensen toe kon ook geen kwaad. Na de plaatsing van 2 kittens sloeg het noodlot echter toe: een van mijn kindjes stierf aan een ernstig virus en ikzelf werd ook ziek. Gelukkig schoot mijn personeel meteen in actie en ging ik me beter voelen. Mijn vertrouwen in het mensenvolk groeide. Ondertussen gaat het helemaal goed met mij en amuseer ik me erg met de katten in mijn opvanggezin! Ik heb zelfs momentjes met m'n opvangmama: zit ze wat vreemd en kinderlijk tegen me te praten, knijp ik m'n oogjes wat dicht, beetje wrijven tegen de bank. Een aai over m'n neusje vind ik zelfs leuk, maar dat is (voorlopig) ook nog even de grens! Gelukkig krijg ik hier alle tijd die ik nodig heb.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg