Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tim Kater 5 jaar


Hallo, ik ben Tim. Ik kwam binnen met mijn neusje nogal in puin. Een dikke korst verborg een grote open wonde, ‘k zag er niet uit. Een zwaar calicivirus noemde de dokter het. Je hebt me zeker en vast al voorbij zien komen op facebook. Ik moest in afzondering gezet worden zodat ik de andere katjes niet kon aansteken met dit vreselijk pijnlijke virus. Iedereen vond mij toen zielig, “ahhh, helemaal alleen, arme Timmy”, maar weet je, heel stiekem vond ik dat wel prettig. Alle aandacht voor mij, lekker kroelen met de verzorgers, niemand die van mijn lekkere hapjes at en ik kon overal gaan liggen waar ik maar wilde, en uit dankbaarheid gaf ik iedereen die mij kwam bezoeken kopjes. Nadat mijn neusje genezen was mocht ik “vrij”, hop, ga de safari maar in, Tim. Nou, vind er niets aan, VEEEEEEEEL te druk voor mij hoor. Elke keer als ik een hapje wil eten duwt een andere poezel ook zijn of haar snuit in dat bakje, zo NIET mijn ding, ben helemaal in de stress geschoten. Ben zelfs wat terughoudend tegenover de verzorgers nu. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen andere poezels maar hier is het voor mijn doen iets te druk. Hou jij nou ook niet van drukte en streef jij naar regelmaat? Dan passen wij wellicht heel goed bij elkaar ^_^. En nogmaals, 1 of 2 andere poezebeesten, geen bezwaar, zolang ze maar niet hyper of dominant zijn. Dit geldt ook voor kleine 2been'ers, no problem, doe ik niet moeilijk over, maar niet te druk hè! Nou, tot snel dan maar!!!???

Knuffel,

Tim


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg